Свинина в аджике в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як дуже просто приготувати відмінний, дуже ситний і смачний вечерю чи обід для всієї родини, використовуючи тільки м'ясо і аджику, тоді я із задоволенням розповім вам про це зараз.
Зазвичай такі варіанти, як цей рецепт приготування свинини в аджике в духовці, називають чоловічими, тому що тут з найменшими витратами продуктів і сил, можна приготувати дуже смачне і досить ситне блюдо. А й справді, що може бути простіше, ніж замаринувати м'ясо і поставити його в духовку, до того ж в аджике є все необхідне, щоб м'ясо вийшло смачним, соковитим і пікантним. Нам залишається тільки зробити свій улюблений гарнір, і ось у нас готовий приголомшливий вечерю - зручно, Чи не справедливість.
Отже, як приготувати свинину в аджике в духовці?
1. У гомілкою зробіть надрізи. Часник почистіть і наріжте тонкими пластинками. Начините надрізи часником і аджикою (вимажьте півсклянки). Змастіть голяшку також сіллю. Викладіть її в велику форму для запікання і полийте олією. Потім зверху викладіть залишилася аджику. Обмотайте форму з гомілкою фольгою або харчовою плівкою і відправляйте в холодильник на ніч.
2. На наступний день витягніть свинину з холодильника і залиште на півгодини при кімнатній температурі. Нагрейте духовку до 165 градусів. Обмотайте форму фольгою і запікайте свинину в духовці 4 годину. Періодично поливайте голяшку соусом.
3. Готову свинину витягніть з духовки і з форми, знову оберніть фольгою. Нехай постоїть, поки ви будете готувати соус. Додайте в форму для запікання, в якій готувалася свинина, чверть склянки води і кукурудзяний крохмаль. Доведіть до кипіння, помішуючи, варите, поки не загусне. Якщо в формі для запікання варити соус незручно, перелийте сік з аджикою в сотейник.
4. Полийте свинину соусом і подавайте.
Смачного!
- Свиняча голяшка - 2, 5 кілограма
- Аджика - 1, 5 склянки
- Часник - 4 зубчики
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка (для соусу)
- Лавровий лист - 2-3 штук
Отже, як приготувати свинину в аджике в духовці?
1. У гомілкою зробіть надрізи. Часник почистіть і наріжте тонкими пластинками. Начините надрізи часником і аджикою (вимажьте півсклянки). Змастіть голяшку також сіллю. Викладіть її в велику форму для запікання і полийте олією. Потім зверху викладіть залишилася аджику. Обмотайте форму з гомілкою фольгою або харчовою плівкою і відправляйте в холодильник на ніч.
2. На наступний день витягніть свинину з холодильника і залиште на півгодини при кімнатній температурі. Нагрейте духовку до 165 градусів. Обмотайте форму фольгою і запікайте свинину в духовці 4 годину. Періодично поливайте голяшку соусом.
3. Готову свинину витягніть з духовки і з форми, знову оберніть фольгою. Нехай постоїть, поки ви будете готувати соус. Додайте в форму для запікання, в якій готувалася свинина, чверть склянки води і кукурудзяний крохмаль. Доведіть до кипіння, помішуючи, варите, поки не загусне. Якщо в формі для запікання варити соус незручно, перелийте сік з аджикою в сотейник.
4. Полийте свинину соусом і подавайте.
Смачного!