Рецепт Свинина в аджике в духовці фото

Свинина в аджике в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочете дізнатися, як дуже просто приготувати відмінний, дуже ситний і смачний вечерю чи обід для всієї родини, використовуючи тільки м'ясо і аджику, тоді я із задоволенням розповім вам про це зараз.

Зазвичай такі варіанти, як цей рецепт приготування свинини в аджике в духовці, називають чоловічими, тому що тут з найменшими витратами продуктів і сил, можна приготувати дуже смачне і досить ситне блюдо. А й справді, що може бути простіше, ніж замаринувати м'ясо і поставити його в духовку, до того ж в аджике є все необхідне, щоб м'ясо вийшло смачним, соковитим і пікантним. Нам залишається тільки зробити свій улюблений гарнір, і ось у нас готовий приголомшливий вечерю - зручно, Чи не справедливість.

Отже, як приготувати свинину в аджике в духовці?

1. У гомілкою зробіть надрізи. Часник почистіть і наріжте тонкими пластинками. Начините надрізи часником і аджикою (вимажьте півсклянки). Змастіть голяшку також сіллю. Викладіть її в велику форму для запікання і полийте олією. Потім зверху викладіть залишилася аджику. Обмотайте форму з гомілкою фольгою або харчовою плівкою і відправляйте в холодильник на ніч.

2. На наступний день витягніть свинину з холодильника і залиште на півгодини при кімнатній температурі. Нагрейте духовку до 165 градусів. Обмотайте форму фольгою і запікайте свинину в духовці 4 годину. Періодично поливайте голяшку соусом.

3. Готову свинину витягніть з духовки і з форми, знову оберніть фольгою. Нехай постоїть, поки ви будете готувати соус. Додайте в форму для запікання, в якій готувалася свинина, чверть склянки води і кукурудзяний крохмаль. Доведіть до кипіння, помішуючи, варите, поки не загусне. Якщо в формі для запікання варити соус незручно, перелийте сік з аджикою в сотейник.

4. Полийте свинину соусом і подавайте.

Смачного!

  • Свиняча голяшка - 2, 5 кілограма
  • Аджика - 1, 5 склянки
  • Часник - 4 зубчики
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка (для соусу)
  • Лавровий лист - 2-3 штук
Зазвичай такі варіанти, як цей рецепт приготування свинини в аджике в духовці, називають чоловічими, тому що тут з найменшими витратами продуктів і сил, можна приготувати дуже смачне і досить ситне блюдо. А й справді, що може бути простіше, ніж замаринувати м'ясо і поставити його в духовку, до того ж в аджике є все необхідне, щоб м'ясо вийшло смачним, соковитим і пікантним. Нам залишається тільки зробити свій улюблений гарнір, і ось у нас готовий приголомшливий вечерю - зручно, Чи не справедливість.

Отже, як приготувати свинину в аджике в духовці?

1. У гомілкою зробіть надрізи. Часник почистіть і наріжте тонкими пластинками. Начините надрізи часником і аджикою (вимажьте півсклянки). Змастіть голяшку також сіллю. Викладіть її в велику форму для запікання і полийте олією. Потім зверху викладіть залишилася аджику. Обмотайте форму з гомілкою фольгою або харчовою плівкою і відправляйте в холодильник на ніч.

2. На наступний день витягніть свинину з холодильника і залиште на півгодини при кімнатній температурі. Нагрейте духовку до 165 градусів. Обмотайте форму фольгою і запікайте свинину в духовці 4 годину. Періодично поливайте голяшку соусом.

3. Готову свинину витягніть з духовки і з форми, знову оберніть фольгою. Нехай постоїть, поки ви будете готувати соус. Додайте в форму для запікання, в якій готувалася свинина, чверть склянки води і кукурудзяний крохмаль. Доведіть до кипіння, помішуючи, варите, поки не загусне. Якщо в формі для запікання варити соус незручно, перелийте сік з аджикою в сотейник.

4. Полийте свинину соусом і подавайте.

Смачного!

Схожі рецепти