Сало в аджике
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо апетитне і дуже смачне сало в аджике, яке сподобається всім. Сало ідеально підійде до тарілочці супу, також його можна подавати як нарізку на святковий стіл.
Для рецепта нам знадобиться суха аджика і готова, бажано, з вогником. На просолкі сала піде до чотирьох днів, після сало можна пробувати, але перед нарізкою його варто відправити в морозильну камеру на пару годин. Подавати сало можна з хлібом, цибулею і часником.
- Сало - 400 грам
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Суха аджика - 2 Ст. Ложки
- Сухий часник - 1 Ст. Ложка
- Аджика - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 3 штуки
Підготуйте інгредієнти.
У невеликій ємності перемішайте сіль, суху аджику, сухий часник. Натріть сіллю і спеціями все сало з усіх боків.
Далі змастіть сало з усіх боків аджикою.
Додайте до сала лавровий лист.
Запечатайте сало в фольгу або плівку, приберіть в холодильник на 3-4 дня. Через деякий час перекладіть сало в морозильну камеру на 3-4 годину, потім наріжте і подавайте до столу.
Приємного вам апетиту!