Рецепт Сало в аджике фото

Сало в аджике
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Сало
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю

Готуємо апетитне і дуже смачне сало в аджике, яке сподобається всім. Сало ідеально підійде до тарілочці супу, також його можна подавати як нарізку на святковий стіл.

Для рецепта нам знадобиться суха аджика і готова, бажано, з вогником. На просолкі сала піде до чотирьох днів, після сало можна пробувати, але перед нарізкою його варто відправити в морозильну камеру на пару годин. Подавати сало можна з хлібом, цибулею і часником.

  • Сало - 400 грам
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Суха аджика - 2 Ст. Ложки
  • Сухий часник - 1 Ст. Ложка
  • Аджика - 3 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 3 штуки
сало в аджике - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
сало в аджике - фото крок 2
У невеликій ємності перемішайте сіль, суху аджику, сухий часник. Натріть сіллю і спеціями все сало з усіх боків.
сало в аджике - фото крок 3
Далі змастіть сало з усіх боків аджикою.
сало в аджике - фото крок 4
Додайте до сала лавровий лист.
сало в аджике - фото крок 5
Запечатайте сало в фольгу або плівку, приберіть в холодильник на 3-4 дня. Через деякий час перекладіть сало в морозильну камеру на 3-4 годину, потім наріжте і подавайте до столу.
сало в аджике - фото крок 6
Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти