Рецепт Кабачки в аджике фото

Кабачки в аджике
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Рецепти для схуднення , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 4

Кабачки - дуже цікавий продукт, не маючи свого чітко вираженого смаку вони охоче"дружать" з іншими продуктами, наприклад, з аджикою. Ділюся рецептом смачної закуски на зиму.

Опис приготування:

Приготувати кабачки в аджике дуже просто, дивіться покрокові рекомендації до рецептом і готуйте із задоволенням. З даної кількості інгредієнтів вийшло 4 банки по 650 грам заготовки.

  • Кабачки - 1, 5 кілограма
  • Болгарський перець - 500 грам
  • Помідори - 250 грам
  • Часник - 5 зубчиків
  • Гострий перець - 2 штуки
  • Сіль - 25 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Рослинна олія - 125 грам(rafinirovannoe)
  • Столовий оцет - 75 грам
кабачки в аджике - фото крок 1
Приготуйте інгредієнти.
кабачки в аджике - фото крок 2
Помийте кабачки, поріжте на невеликі шматочки"на вилочку" , якщо кабачки зрілі, великі, очистіть їх від насіння і грубої шкірки.
кабачки в аджике - фото крок 3
Помийте і поріжте на часточки помідори, болгарський перець очистіть від насіння і перегородок, поріжте на часточки, у гострого перцю просто видаліть плодоніжки, очистіть 5 зубчиків часнику.
кабачки в аджике - фото крок 4
Всі овочі, крім кабачків, перейдіть через м'ясорубку.
кабачки в аджике - фото крок 5
Покладіть до перекрученим овочам кабачки, поставте на вогонь, з моменту закипання кип'ятіть 15 хвилин.
кабачки в аджике - фото крок 6
Додайте сіль, цукор, оцет, рослинна олія, нагрійте знову до закипання і кип'ятіть 5 хвилин, в цей час підготуйте простерилізовані банки.
кабачки в аджике - фото крок 7
Розкладіть кабачки в простерилізовані банки ще киплять, закрийте простерилізованих кришками, переверніть догори дном, накрийте теплим покривалом і залиште до повного охолодження. Закуска вийшла дуже смачна, в міру гостра, сім'я оцінить, я в цьому впевнена!

Схожі рецепти