Рецепт Шашлик в аджике фото

Шашлик в аджике
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня , Грузинська кухня , Азербайджанська кухня , Абхазька кухня , Осетинська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча вирізка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви , Гостре , Шашлик
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Жоден пікнік, як правило, не обходиться без ароматного шашлику. Пропоную приготувати шашлик в аджике зі свинини. Ніжний, соковитий і такий смачний! Є його на свіжому повітрі - одне задоволення!

Опис приготування:

Ми готували шашлик зі справжньою абхазької аджикою, в складі якої дрібно нарізаний гіркий перець, насіння різних пряних рослин і товчений часник. Така аджика має трохи розсипчасту консистенцію і зовсім не схожа на текучий кетчуп. Шашлик за цим рецептом виходить дуже смачний і соковитий! обов'язково спробуйте!

  • Свинина - 1 кілограм (м'якоть)
  • Цибуля - 3 штуки
  • Аджика готова - 2-3 чайних ложок
  • Лимон - 1 штука (або 1 стакан сухого вина)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
шашлик в аджике - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
шашлик в аджике - фото крок 2
М'ясо наріжте великими шматочками приблизно одного розміру.
шашлик в аджике - фото крок 3
Додайте до м'яса нарізану кільцями цибулю, сіль, перець і аджику за смаком. Добре полийте соком лимона.
шашлик в аджике - фото крок 4
Добре перемішайте і залиште маринуватися м'ясо на кілька годин, накривши кришкою з дірочкою.
шашлик в аджике - фото крок 5
Промариновані шматочки свинини необхідно відокремити від цибулі і нанизати їх на шампури.
шашлик в аджике - фото крок 6
Готовий шашлик смажте над розжареним вугіллям не допускаючи горіння, до готовності.
шашлик в аджике - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти