Рецепт Суп зі шпинату свіжого фото

Суп зі шпинату свіжого
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Молоко , Шпинат
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Листя шпинату неймовірно корисні, про це можна говорити дуже довго. Тому я пропоную рецепт, як приготувати суп зі шпинату свіжого: легкий, швидкий, дієтичний і по-справжньому смачний супчик.

Опис приготування:

Якщо хочете отримати менш калорійний суп, то використовуйте знежирене молоко і овочевий бульйон замість курячого. Зазначених продуктів вистачить на 4 порції, так як краще їсти супчик свіжим. Розігрітий він уже не такий смачний.

  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Картопля - 2 штуки
  • Курячий бульйон - 2 склянки
  • Молоко - 2 склянки
  • Листя шпинату - 200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1
Картопля очистіть, наріжте невеликими кубиками. Лук подрібніть ножем, а часник вичавити через чеснокодавку. Селера наріжте на невеликі частини.
2
Розігрійте в сотейнику оливкову олію і обсмажте в ньому видавлений часник протягом 1-2 хвилин. Потім додайте цибулю, селеру і картоплю, смажте близько 5 хвилин, постійно помішуючи.
3
Додайте курячий бульйон і молоко. Доведіть до кипіння і варіть ще 10 хвилин.
4
Потім додайте половину шпинату, перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте ще 10 хвилин.
5
Отриманий суп подрібніть занурювальним блендером до однорідної консистенції. Додайте другу частину свіжого листя шпинату і теж подрібніть.
6
Подавайте в теплому вигляді, прикрасивши суп розводами з вершків і зеленню.

Схожі рецепти