Салат зі шпинату свіжого
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, корисний і легкий в приготуванні салат. Його можна приготувати на вечерю або подати до обіду з будь-яким гарніром. Хрусткий свіжий шпинат в поєднанні з іншими інгредієнтами приємно здивує вас.
Ні для кого не секрет, що шпинат дуже корисний. У ньому міститься маса вітамінів і мікроелементів. Але сама по собі шпинель позбавленим смаку, а ось в салаті його нейтральність цілком доречна. Я розповім вам, як приготувати салат з шпинату свіжого, і ви зможете прекрасно і з користю повечеряти. Або приготуйте цей салат до обіду і подавайте до столу з будь-яким гарніром. У салат можна додати обсмажені або підсушені горішки, він стане ще смачніше і корисніше.
- Шпинат свіжий - 100 грам
- Помідор - 100 грам
- Морква - 1 штука (невелика)
- Цибуля - 1 штука (невелика)
- Тунець консервований - 50-70 грам
- Яйце варене - 1 штука
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
Відварюємо круто яйце. Ретельно промиваємо листя шпинату і максимально обсушуємо їх. Видалимо довгі черешки.
І нарізаємо шпинат не дуже дрібно.
Очищену моркву натираємо на середній тертці.
Помідори нарізаємо часточками.
Очистіть цибулю і Tonko narezhem, збризніть його оцтом. Очищене варене яйце разрежем на 4 або 6 частин.
Добавим в миску к шпинату лук, морква, помідори і подрібнений тунець без соку. Додамо сіль і перець за смаком, заправимо салат оливковою олією і перемішати.
Перекладаємо все в салатник і зверху додаємо скибочки вареного яйця. Смачного!