Рецепт Соус для шаверму (рецепт класичний) фото

Соус для шаверму (рецепт класичний)
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Овочі , Молочні продукти , Часник
Вегетаріанське харчування
На природу
Соуси , Часниковий соус
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Важко уявити собі справжню шаверму без цього чудового соусу. Він робить смак цієї страви особливим і розкриває всю його красу. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Кращий часниковий соус для шаверму. Готувати його дуже просто і легко: змішайте ряжанку, сметану і майонез. Додайте сіль, цукор, лимонний сік, пропущений через прес часник, хмелі-сунелі і перець. Добре перемішайте і використовуйте за призначенням. Смачного!

  • Ряжанка - 200 грам
  • Крем - 150 грам
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Хміль-сунелі - 0, 5 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 0, 25 Ст. Ложки
  • Лимон - 0, 25 штуки
  • Часник - 12 зубчиків
соус для шаверму (рецепт класичний) - фото крок 1
Спочатку змішайте ряжанку, сметану і майонез.
соус для шаверму (рецепт класичний) - фото крок 2
Додайте сіль і цукор.
соус для шаверму (рецепт класичний) - фото крок 3
Видавіть в соус сік з чверті лимона.
соус для шаверму (рецепт класичний) - фото крок 4
Часник очистіть, пропустіть через прес і також відправте в соус. Додайте хмелі-сунелі, перець, добре перемішайте. Соус готовий!

Схожі рецепти