Соус для шаверму (рецепт класичний)
(покроковий рецепт з фото)
Важко уявити собі справжню шаверму без цього чудового соусу. Він робить смак цієї страви особливим і розкриває всю його красу. Обов'язково спробуйте!
Кращий часниковий соус для шаверму. Готувати його дуже просто і легко: змішайте ряжанку, сметану і майонез. Додайте сіль, цукор, лимонний сік, пропущений через прес часник, хмелі-сунелі і перець. Добре перемішайте і використовуйте за призначенням. Смачного!
- Ряжанка - 200 грам
- Крем - 150 грам
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Хміль-сунелі - 0, 5 Ст. Ложки
- Чорний перець - 0, 25 Ст. Ложки
- Лимон - 0, 25 штуки
- Часник - 12 зубчиків
Спочатку змішайте ряжанку, сметану і майонез.
Додайте сіль і цукор.
Видавіть в соус сік з чверті лимона.
Часник очистіть, пропустіть через прес і також відправте в соус. Додайте хмелі-сунелі, перець, добре перемішайте. Соус готовий!