Соус для шаверму
(покроковий рецепт з фото)
Знайома всім шаверма або шаурма готується в різних варіаціях. Є любителі гострих смаків, іншим подобається вегетаріанський склад, а хтось віддає перевагу класичне поєднання. Але соус потрібен завжди.
Я розповім про найпростіший, баскому коні й доступному способі з усіх. Його можна підкоригувати за смаком, додавши гостроту або кислинку. Ознайомтеся з тим, як приготувати соус для шаверму. Всипте в нього мелений перець, а також длбавьте кетчуп "чилі", якщо хочете отримати яскравий смак.
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста чи кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Сметана жирна - 2 Ст. Ложки
- Аджика - 1 Ст. Ложка
В піалі з'єднайте сметану з майонезом і томатною пастою.
Додайте аджику і інші приправи за смаком.
Соус ретельно перемішайте. Все готово!