Соус для оселедця
(покроковий рецепт з фото)
Оселедець і сметана? здається, що таке поєднання просто неможливо. Навпаки! Дуже смачний і апетитний соус зробить закуску з оселедця ще смачніше. Дивіться рецепт соусу для оселедця прямо зараз!
Для приготування соусу для оселедця нам знадобиться сметана середньої жирності і кисло-солодке яблуко, а краще взагалі брати кисле. До речі, оселедець можете купити вже готову, очищену і порізану. Тільки тоді не забудьте злити з неї масло, а рибку порізати ще дрібніше.
- Оселедець - 1 штука
- Крем - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Лимонний сік - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Оселедець почистіть і поріжте на невеликі шматочки. Постарайтеся видалити у неї все кісточки. Викладіть рибу в миску.
Дрібно поріжте цибулю для соусу. Додайте його в сметану. Яблуко натріть на крупній тертці і теж додайте в сметану.
Сметанний соус перемішайте, додайте за смаком трохи лимонного соку, цукор, сіль і дрібно посічену зелень.
Перед подачею оселедець змастіть соусом або просто викладіть в соусницю і перемішайте.
Смачного!
Смачного!