Маринад для оселедця
(покроковий рецепт з фото)
Вирішили замаринувати оселедець? Ось відмінний рецепт приготування маринаду для цієї рибки. Замаринована таким способом риба виходить неймовірно смачною і апетитною. Рекомендую спробувати!
Даний маринад розрахований на 1 кг оселедця. Якщо у вас більше риби, тоді слід збільшити кількість води та інших інгредієнтів. Сподіваюся, у вас вийде гарна закуска. У цьому вам допоможе маринад для оселедця, приготований в домашніх умовах.
- Сіль - 150 грам (морська)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Спеції для соління - 1 Чайна ложка
- Перець горошком - За смаком
- Гвоздика - За смаком
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Гірчиця в зернах - За смаком
- Koriandr - За смаком
- Вода - 750 мілілітрів
Кип'ятимо воду, розчиняємо в ній сіль і цукор, додаємо спеції. Кип'ятимо ще кілька хвилин.
Додаємо в маринад перець горошком, лавровий лист, гвоздику, коріандр і гірчицю. Знімаємо з вогню, даємо повністю охолонути.
Заливаємо оселедець остиглим маринадом, зверху ставимо гніт. Ми залишаємо так рибу на дві доби. Смачного!