Рецепт Соус до оселедця фото

Соус до оселедця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Соуси, До риби

Хочу запропонувати любителям експериментів на кухні дуже класний варіант, як приготувати соус до оселедця: пікантний, ароматний і дуже смачний. З ним звичайна риба стане вишуканою закускою!

Процес приготування насправді дуже простий, так що повторити його може навіть новачок в кулінарії.

Перед подачею до столу доповніть соус дрібкою свіжої зелені, цибулею або кропом.

Смачного!

  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Каррі - 1 щіпка
  • Шалот - 1 штука
  • Солоний огірочок - 1 штука
  • Каперсами - 1 Чайна ложка (по бажанню)
  • Koriandr - 1 щіпка
  • Зерна гірчиці - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1
У невелику мисочку відправте гірчицю і майонез. Додайте каррі (якщо у вас виявиться паста каррі, то це взагалі ідеальний інгредієнт в даному випадку).
2
Шалот очистіть і подрібніть кубиками.
3
Дрібно наріжте невеликий огірочок.
4
У ступку відправте зерна коріандру, гірчиці, перець. Подрібніть і додайте в соус.
5
За бажанням можна додати трохи каперсів.
6
Ретельно все перемішайте до однорідності і додайте за смаком сіль.
7
Тепер соус до оселедця в домашніх умовах потрібно відправити в холодильник приблизно на годинку.
8
Після візьміть невелике яблуко, наріжте його тонкими скибочками і додайте в соус. Дивовижно, але воно прекрасно доповнить смак оселедця.

Схожі рецепти