Соус до оселедця
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати любителям експериментів на кухні дуже класний варіант, як приготувати соус до оселедця: пікантний, ароматний і дуже смачний. З ним звичайна риба стане вишуканою закускою!
Процес приготування насправді дуже простий, так що повторити його може навіть новачок в кулінарії.
Перед подачею до столу доповніть соус дрібкою свіжої зелені, цибулею або кропом.
Смачного!
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Каррі - 1 щіпка
- Шалот - 1 штука
- Солоний огірочок - 1 штука
- Каперсами - 1 Чайна ложка (по бажанню)
- Koriandr - 1 щіпка
- Зерна гірчиці - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1
У невелику мисочку відправте гірчицю і майонез. Додайте каррі (якщо у вас виявиться паста каррі, то це взагалі ідеальний інгредієнт в даному випадку).
2
Шалот очистіть і подрібніть кубиками.
3
Дрібно наріжте невеликий огірочок.
4
У ступку відправте зерна коріандру, гірчиці, перець. Подрібніть і додайте в соус.
5
За бажанням можна додати трохи каперсів.
6
Ретельно все перемішайте до однорідності і додайте за смаком сіль.
7
Тепер соус до оселедця в домашніх умовах потрібно відправити в холодильник приблизно на годинку.
8
Після візьміть невелике яблуко, наріжте його тонкими скибочками і додайте в соус. Дивовижно, але воно прекрасно доповнить смак оселедця.