Рецепт Соус до оселедця фото

Соус до оселедця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Соуси , До риби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу запропонувати любителям експериментів на кухні дуже класний варіант, як приготувати соус до оселедця: пікантний, ароматний і дуже смачний. З ним звичайна риба стане вишуканою закускою!

Опис приготування:

Процес приготування насправді дуже простий, так що повторити його може навіть новачок в кулінарії.

Перед подачею до столу доповніть соус дрібкою свіжої зелені, цибулею або кропом.

Смачного!

  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Каррі - 1 щіпка
  • Шалот - 1 штука
  • Солоний огірочок - 1 штука
  • Каперсами - 1 Чайна ложка (по бажанню)
  • Koriandr - 1 щіпка
  • Зерна гірчиці - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1
У невелику мисочку відправте гірчицю і майонез. Додайте каррі (якщо у вас виявиться паста каррі, то це взагалі ідеальний інгредієнт в даному випадку).
2
Шалот очистіть і подрібніть кубиками.
3
Дрібно наріжте невеликий огірочок.
4
У ступку відправте зерна коріандру, гірчиці, перець. Подрібніть і додайте в соус.
5
За бажанням можна додати трохи каперсів.
6
Ретельно все перемішайте до однорідності і додайте за смаком сіль.
7
Тепер соус до оселедця в домашніх умовах потрібно відправити в холодильник приблизно на годинку.
8
Після візьміть невелике яблуко, наріжте його тонкими скибочками і додайте в соус. Дивовижно, але воно прекрасно доповнить смак оселедця.

Схожі рецепти