Рецепт Шашлик в беконі фото

Шашлик в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня , Грузинська кухня , Азербайджанська кухня , Абхазька кухня , Осетинська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Бекон
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Шашлик в беконі - це скоріше навіть не рецепт, а всього лише ще одна оригінальна ідея приготування всіма улюбленого шашлику на природі. Виходить приголомшливо смачно. Рекомендую!

Опис приготування:

Практично всі ми по можливості в літню пору року хоча б пару раз намагаємося виїхати на шашлики. Рецепти приготування шашлику не те, що в кожній країні - в кожній родині власні. Наша сім'я в кулінарії найбільше поважає імпровізацію, і одна з останніх таких імпровізацій - яловичий шашлик в беконі. Вийшло, скажу я вам, шикарно - саме м'ясо ніжне, зовні покрите смачною скоринкою з обсмаженого бекону. Краса.

  • Яловичина - 1, 2 кілограма
  • Сіль морська - 1 Чайна ложка
  • Бекон - 350 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
шашлик в беконі - фото крок 1
Яловичину нарізаємо на середнього розміру шматочки. Стандартні шашличні шматочки.
шашлик в беконі - фото крок 2
Маринуємо в півкільцями нарізаному цибулі з сіллю і перцем. Годин 6-7 в прохолодному місці.
шашлик в беконі - фото крок 3
Бекон нарізаємо досить товстими (тонко не треба - а то бекон швидко згорить і висохне) шматочками. Кожен шматочок шашлику обертаємо в скибочку бекону (для наочності дивіться на фото). Нанизуємо на шампури так, щоб бекон не звалюється.
шашлик в беконі - фото крок 4
Обсмажуємо на гарячому вугіллі, постійно перевертаючи, до готовності. Приємного апетиту

Схожі рецепти