Шашлик в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Вірменська кухня
,
Кавказька кухня
,
Грузинська кухня
,
Азербайджанська кухня
,
Абхазька кухня
,
Осетинська кухня
Шашлик в беконі - це скоріше навіть не рецепт, а всього лише ще одна оригінальна ідея приготування всіма улюбленого шашлику на природі. Виходить приголомшливо смачно. Рекомендую!
Практично всі ми по можливості в літню пору року хоча б пару раз намагаємося виїхати на шашлики. Рецепти приготування шашлику не те, що в кожній країні - в кожній родині власні. Наша сім'я в кулінарії найбільше поважає імпровізацію, і одна з останніх таких імпровізацій - яловичий шашлик в беконі. Вийшло, скажу я вам, шикарно - саме м'ясо ніжне, зовні покрите смачною скоринкою з обсмаженого бекону. Краса.
- Яловичина - 1, 2 кілограма
- Сіль морська - 1 Чайна ложка
- Бекон - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
Яловичину нарізаємо на середнього розміру шматочки. Стандартні шашличні шматочки.
Маринуємо в півкільцями нарізаному цибулі з сіллю і перцем. Годин 6-7 в прохолодному місці.
Бекон нарізаємо досить товстими (тонко не треба - а то бекон швидко згорить і висохне) шматочками. Кожен шматочок шашлику обертаємо в скибочку бекону (для наочності дивіться на фото). Нанизуємо на шампури так, щоб бекон не звалюється.
Обсмажуємо на гарячому вугіллі, постійно перевертаючи, до готовності. Приємного апетиту