Чорнослив в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Здивуйте своїх гостей дуже незвичайної, але смачною закускою - приготуйте чорнослив в беконі. Ви будете здивовані, наскільки чорнослив і бекон відмінно поєднуються.
Ця солодко-солона закуска, чорнослив в беконі, здивує ваші смакові рецептори. Солодкість чорносливу і солоність бекону створюють просто чудову комбінацію. Текстура теж цікава: бекон виходить хрустким, а чорнослив залишається м'яким і ніжним. Виглядає дуже святково. Коротше, ідеальна закуска Сподіваюся, рецепт чорносливу в беконі вам сподобається!
- Чорнослив - 33 штук
- Бекон - 11 скибочку
- Зубочистки - 33 штук
Кожну смужку бекону розрізаємо на 3 частини.
Загортаємо чорнослив в бекон.
Викладіть на деко, застелений пергаментом. Проткніть зубочисткою. Запікайте 10 хвилин при 190 градусах.
Чорнослив в беконі готовий. Подавати можна як теплим, так і холодним.