Чорнослив з часником
(покроковий рецепт з фото)
Фарширований чорнослив з часником стане справжньою окрасою святкового столу. Блюдо готується за лічені хвилини, що дуже важливо для сучасних господинь. Обов'язково приготуйте!
Щоб чорнослив виглядав акуратним і не звалюється з шпажки, Не робіть сирні кульки великими, це також не заглушить смак чорносливу. Поштучне кількість горіхів має збігтися з поштучним кількістю чорносливу.
- Чорнослив - 150 грам (великий, без кісточок)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Сир - 200 грам (твердих сортів)
- Сіль - За смаком
- Мигдаль - 50 грам (або волоський горіх)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Натріть сир на дрібній тертці.
Розділіть сир на дві частини. В одну частину додайте майонез, подрібнений часник, сіль за смаком.
Чайною ложкою візьміть невелику кількість сирної маси, покладіть на неї горішок.
Скачайте кульку.
Візьміть чорнослив. Він повинен бути м'яким, пружним. Акуратно зробіть отвір і вкладіть сирний кульку з горішком.
До другої частини натертого сиру умочіть чорнослив, де видно сирна частина.
Фарширований чорнослив викладіть в невеликі салатники, застроміть шпажки і подавайте до столу. Смачного!