Чорнослив фарширований волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Солодкий чорнослив фарширований гострою заправкою, грають на контрасті. Смак дуже гідний. Якщо ви ще не пробували, обов'язково зробіть, тим більше, що готується дуже просто.
Фарширований чорнослив - відмінна закуска на вечірку, свято або фуршет. Має дуже пікантний і чарівний смак. Ця оригінальна закуска і готується швидко і на столі буде виглядати ефектно і незвично. Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати фарширований чорнослив.
- Чорнослив - 150 грам
- Ковбаса салямі - 100 грам
- Сир плавлений - 100 грам
- Кокосова стружка - 20 грам
- Волоський горіх - 100 грам
- Листя салату - 1 пучок
- Майонез - 1 Чайна ложка (авокадо)
Підготуйте інгредієнти.
Салямі дрібно наріжте. Волоський горіх порубати на невеликі шматочки.
Соєденіте Плавлений сирок, ковбасу, горіхи.
Видавіть часник через землянку.
Додайте майонез.
Все добре перемішайте.
Листя салату помийте, викладіть на тарілку.
Чорнослив повинен бути м'яким. Якщо у вас твердий, залийте його на 1-2 хвилини окропом. Чорнослив трохи надріжте маленьким ножем. Нафаршіруйте начинкою.
Фарширований чорнослив умочіть в кокосовій стружці.
Викладіть чорнослив на листя салату.
Таким чином нафаршіруйте весь чорнослив.
У кожен чорнослив вставте шпажку.
Пікантний фарширований чорнослив готовий!