Шашлик з індички в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик люблять все і його цілком реально приготувати в духовці. Маленькі шашлички з грудки індички, де кожен шматочок загорнутий в скибочку бекону. М'ясо виходить дуже соковитим і ароматним!
Ви можете вибирати спеції для маринаду на свій смак: щось прибрати, щось додати. Також аналогічним чином шашлик можна приготувати і курку, а не індичку. Готуйте, не сумнівайтеся, вийде смачно!
- Індичка філе - 500 грам
- Бекон скибочки - 300 грам
- Куркума - За смаком
- Паприка - За смаком
- Сумах - За смаком
- Мускатний горіх - За смаком
- Кардамон - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Перецьь червоний пекучий - За смаком
- Петрушка сушена - 1 щіпка
- Кефір - 300 мілілітрів
- Крем - 200 мілілітрів (соус)
- Зелень нарізана - 1 Ст. Ложка (соус)
- Огірки - 1 штука (соус)
- Часник - 2 зубчики (соус)
- Мускатний горіх - За смаком (соус)
- Сіль - За смаком (соус)
- Перець - За смаком (соус)
1. Індичку помийте і наріжте смужками.
2. Потім наріжте на шматочки.
3. Змішайте кефір і все спеції. Залийте індичку і залиште на 1-2 годину.
4. Вийміть м'ясо з маринаду і загорніть кожен шматочок індички в бекон.
5. Нанизуйте шашлички на шпажки або шампури і смажте на грилі або в духовці.
6. Змішайте всі інгредієнти для соусу.
7. Подавайте шашлички з соусом. Смачного!