Огірки з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати огірки з сиром і часником, тоді швидше дивіться цей рецепт, так як блюдо виходить неймовірно смачним, ароматним, одночасно ніжним і хрустким!
Таке блюдо відмінно підійде в якості закуски на святковий стіл. Обов'язково попередньо запечіть часник в духовці, так як він кардинально змінює свій аромат і стає м'яким, що дуже важливо для начинки. Огірки бажано брати побільше, щоб було зручно їх фарширувати. Крім того, раджу брати сир масніший, щоб він добре тримав форму.
- Сир - 200 грам
- Часник - 4-5 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Великий огірок - 1-2 штук
- Зелена цибуля - 1 пучок
1. Для початку підготуйте часник: трохи притисніть часник, викладіть його на фольгу, збризніть його оливковою олією, посоліть і додайте чорний перець.
2. Загорніть часник в фольгу і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 40 хвилин. Потім дайте часнику охолонути і очистіть його від плівки.
3. У чашу блендера помістіть сир, часник, сіль, перець і трохи оливкового масла, добре збийте. Додайте дрібно нарізану цибулю.
4. Далі підготуйте огірки: розріжте їх на великі шматочки, вийміть серединку, залишивши борти, і нафаршіруйте сирною масою. Прикрасьте зеленню. Смачного!