Майонез з хріном
(покроковий рецепт з фото)
Майонез з хріном - гостра, ароматна приправа, від гостроти якої дух захоплює. Головний плюс в тому, що це універсальна заправка підійде і до м'яса, і до риби, і до овочів.
Якщо вам потрібен простий і оригінальний рецепт заправки до м'яса або риби, то майонез з хріном - це те, що вам потрібно. При мінімальній витраті часу і сил ви залишитеся задоволені результатом. Раджу звернути увагу на вибір основного продукту: корінь хрону повинен бути не менше 2-3 см товщини і 20-25 см довжини, поверхню його повинна бути рівною і світлої, а м'якоть - білої. Краще вибирати молоді коріння, т.К. Намагаючись не соковиті, занадто гіркі і дерев'янисті.
Рецепт майонезу з хроном:
Хрін ретельно миємо й трьом на дрібній тертці. Після чого його потрібно обшпарити окропом і дати охолонути. Готовий хрін змішуємо з майонезом.
Готово! як вид, немає нічого складного в цьому рецепті хрону з майонезом. Готується швидко і цілком підходить як для щоденного харчування сім'ї, так і для прийому гостей за святковим столом.
Смачного!
- Майонез - 400 грам
- Хрін - 100 грам
Рецепт майонезу з хроном:
Хрін ретельно миємо й трьом на дрібній тертці. Після чого його потрібно обшпарити окропом і дати охолонути. Готовий хрін змішуємо з майонезом.
Готово! як вид, немає нічого складного в цьому рецепті хрону з майонезом. Готується швидко і цілком підходить як для щоденного харчування сім'ї, так і для прийому гостей за святковим столом.
Смачного!