Макарони з соусом песто
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.
Соус песто - неперевершене прикраса для будь-якої страви. Я розповім вам рецепт макаронів під соусом песто. Італійці вже точно знають толк у відмінній їжі, переконайтеся в цьому і ви.
Опис приготування:
Готується все дуже легко і просто. Поки будуть вариться макарони ви можете спокійно приготувати соус песто. Оливкова олія додавайте до смаку, але не переборщіть. Макарони ви можете сміливо замінити на спагетті, вийде не менш смачно. Удачі в приготуванні макаронів з соусом песто!
- Базилік - 50 грам (листя)
- Сир пармезан - 50 грам
- Горіхи кедрові - 3 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Масло оливкове - 50 мілілітрів
- Макарони - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Листя базиліка промийте під холодною водою і висушіть.
Часник чистим, сир натираємо на тертку.
Змішайте в одній ємності базилік, часник і сир. За допомогою блендера, підливаючи оливкову олію, подрібніть дані інгредієнти, перетворивши їх в однорідну масу.
Соус перекладіть в стерилізовані банки. Після кожного використання, зверху наливайте оливкова олія, таким чином соус краще збережеться.
У киплячій воді відваріть макарони. Поки вони варяться натріть сир.
З відварених макаронів злийте воду.
Покладіть макарони назад в каструлю і додайте 2 столові ложки соусу песто. Гарненько все перемішайте.
Готово! Зверху прикрасьте макарони тертим сиром. Смачного!