Рецепт М'ясні «шайби» на грилі фото

М'ясні «шайби» на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Яловичина, Цибуля, Бекон
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку, На природу
Гарячі страви

Дізнайтеся як приготувати м'ясні "шайби" на грилі! Це ідеальне блюдо для відпочинку на природі. Для його приготування не потрібно багато зусиль, обов'язково спробуйте! Дуже рекомендую!

Навесні і влітку люди вважають за краще відпочивати на природі. А в такій обстановці улюблене заняття - приготування смаколиків на грилі або мангалі. І рецепт цих м'ясних рулетиків на грилі вам стане в нагоді як ніколи! Блюдо виходить дуже ситним і апетитним. Особливо воно припаде до душі любителям м'яса. Начинка не має строгих вимог, так що ви легко можете підлаштувати цей рецепт під себе. Експериментуйте, і у вас все буде ще краще!

  • М'ясний стейк - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Бекон - 2 скибочки
м'ясні
1. Підготуйте інгредієнти для подальшої готування.
м'ясні
2. Розріжте м'ясо на смужки. Наріжте цибулю на півкільця. Приправте м'ясо за смаком сіллю, перцем і спеціями.
м'ясні
3. Загорніть в м'ясо бекон і цибулю рулетом.
м'ясні
4. Обсмажте м'ясні "шайби" на грилі по 5-7 хвилин з кожного боку.

Схожі рецепти