М'ясні «шайби» на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Дізнайтеся як приготувати м'ясні "шайби" на грилі! Це ідеальне блюдо для відпочинку на природі. Для його приготування не потрібно багато зусиль, обов'язково спробуйте! Дуже рекомендую!
Навесні і влітку люди вважають за краще відпочивати на природі. А в такій обстановці улюблене заняття - приготування смаколиків на грилі або мангалі. І рецепт цих м'ясних рулетиків на грилі вам стане в нагоді як ніколи! Блюдо виходить дуже ситним і апетитним. Особливо воно припаде до душі любителям м'яса. Начинка не має строгих вимог, так що ви легко можете підлаштувати цей рецепт під себе. Експериментуйте, і у вас все буде ще краще!
- М'ясний стейк - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Бекон - 2 скибочки

1. Підготуйте інгредієнти для подальшої готування.

2. Розріжте м'ясо на смужки. Наріжте цибулю на півкільця. Приправте м'ясо за смаком сіллю, перцем і спеціями.

3. Загорніть в м'ясо бекон і цибулю рулетом.

4. Обсмажте м'ясні "шайби" на грилі по 5-7 хвилин з кожного боку.