Картопляні шайби
(покроковий рецепт з фото)
Картопля - наше все! Без неї й тижня не проходить на моїй кухні. Але не все ж її смажити та варити! Давайте випробуємо абсолютно новий рецепт, блюдо може бути і закускою, і гарніром. Читайте!
У рецепті описано, як приготувати картопляні шайби. Називаються вони так через зовнішнього вигляду. Для їх створення вам знадобиться мінімум недорогих продуктів, які завжди є під рукою. Хоча смак вийде новий, шайби будуть відмінно поєднуватися з м'ясом або куркою. Подавайте вироби зі сметаною, кетчупом або часниковим соусом.
- Картопля - 700 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Пшеничне борошно - 150 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком

1. Підготуйте необхідні продукти.

2. Картопля помийте, почистіть і наріжте великими кубиками. Потім відправте його варитися до готовності в підсоленій воді.

3. Відварену картоплю перетріть виделкою в пюре разом з вершковим маслом.

4. Потім частинами підсипати муку і замішати тісто.

5. Тепер з тіста зробіть невеликі круглі вироби у вигляді шайб.

6. Обсмажте картопляні шайби в розігрітій олії до золотистої скоринки з обох сторін. Смачного!