Рецепт Локшина з кабачків фото

Локшина з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Кабачок
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Влітку не хочеться їсти щось важке, тому на допомогу приходять легкі овочеві закуски. Поки сезон, саме час приготувати локшину з кабачків!

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати локшину з кабачків, я розповім нижче. Вибирайте молоді кабачки з тонкою шкіркою, вони найсмачніші! Так само за цим рецептом можна приготувати і цукіні. Це просте і смачне блюдо, яке ви зможете подавати як гарнір або як закуску до основної страви.

  • Кабачок - 1 штука
  • Помідори черрі - За смаком
  • Паростки гороху - За смаком
  • Урбеч арахісовий - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
локшина з кабачків - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
локшина з кабачків - фото крок 2
Кабачок помийте, видаліть хвостик. За допомогою корейської терки подрібніть кабачок.
локшина з кабачків - фото крок 3
Змішайте оливкову олію, арахісовий урбеч, яблучний оцет і соєвий соус.
локшина з кабачків - фото крок 4
Помідори наріжте на половинки, паростки гороху порвіть руками. Змішайте локшину з кабачків з паростками, зверху полийте соусом і викладіть помідори.
локшина з кабачків - фото крок 5
Локшина з кабачків готова, смачного!

Схожі рецепти