Локшина з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Влітку не хочеться їсти щось важке, тому на допомогу приходять легкі овочеві закуски. Поки сезон, саме час приготувати локшину з кабачків!
Докладніше, як приготувати локшину з кабачків, я розповім нижче. Вибирайте молоді кабачки з тонкою шкіркою, вони найсмачніші! Так само за цим рецептом можна приготувати і цукіні. Це просте і смачне блюдо, яке ви зможете подавати як гарнір або як закуску до основної страви.
- Кабачок - 1 штука
- Помідори черрі - За смаком
- Паростки гороху - За смаком
- Урбеч арахісовий - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Кабачок помийте, видаліть хвостик. За допомогою корейської терки подрібніть кабачок.
Змішайте оливкову олію, арахісовий урбеч, яблучний оцет і соєвий соус.
Помідори наріжте на половинки, паростки гороху порвіть руками. Змішайте локшину з кабачків з паростками, зверху полийте соусом і викладіть помідори.
Локшина з кабачків готова, смачного!