Рецепт Локшина з кабачків фото

Локшина з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Кабачок
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Влітку не хочеться їсти щось важке, тому на допомогу приходять легкі овочеві закуски. Поки сезон, саме час приготувати локшину з кабачків!

Докладніше, як приготувати локшину з кабачків, я розповім нижче. Вибирайте молоді кабачки з тонкою шкіркою, вони найсмачніші! Так само за цим рецептом можна приготувати і цукіні. Це просте і смачне блюдо, яке ви зможете подавати як гарнір або як закуску до основної страви.

  • Кабачок - 1 штука
  • Помідори черрі - За смаком
  • Паростки гороху - За смаком
  • Урбеч арахісовий - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
локшина з кабачків - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
локшина з кабачків - фото крок 2
Кабачок помийте, видаліть хвостик. За допомогою корейської терки подрібніть кабачок.
локшина з кабачків - фото крок 3
Змішайте оливкову олію, арахісовий урбеч, яблучний оцет і соєвий соус.
локшина з кабачків - фото крок 4
Помідори наріжте на половинки, паростки гороху порвіть руками. Змішайте локшину з кабачків з паростками, зверху полийте соусом і викладіть помідори.
локшина з кабачків - фото крок 5
Локшина з кабачків готова, смачного!

Схожі рецепти