Рецепт Каурма фото

Каурма
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На вечерю
Гарячі страви

Каурма - блюдо грузинської кухні, зазвичай готується з баранини. По суті, каурма - це пряне рагу з овочами і спеціями. Смачне, соковите і ситне блюдо. Ідеально підійде на обід з картоплею або рисом.

Каурма досить популярна страва, хоча я тільки недавно знайшла цей рецепт. Каурма може бути самостійною стравою, але в багатьох кухнях світу служить і основою для супу лагман і навіть для плову. Баранина не надто частий гість на моєму столі, я просто не вміла її готувати, поки не спробувала цей рецепт. Сьогодні я розповім, як приготувати каурму по-грузинськи з овочами і спеціями. Гостре, пряне блюдо з баранини - це щось незабутнє. Спробуйте, вам сподобається!

  • Баранина - 600 грам (філе)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Зелений перець - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Помідор - 2 штуки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Перець чилі - 1/2 чайних ложки (пластівцями)
  • Чорний перець - 1 Чайна ложка (мелений)
  • Чебрець - 1/2 чайних ложки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Вода - 1/2 склянки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
каурма - фото крок 1
М'ясо промийте, обсушити і наріжте тонкими скибочками.
каурма - фото крок 2
На розігріту сковороду влийте олію і обсмажте м'ясо до золотистої скоринки. Коли м'ясо обсмажиться, дістаньте його з сковороди і складіть в окремий посуд.
каурма - фото крок 3
Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Обсмажте його в тій же сковороді, де смажилося м'ясо.
каурма - фото крок 4
Chesnok чистий, поріжте тонкими часточками і додайте до цибулі.
каурма - фото крок 5
Коли цибуля і часник обсмажити до золотистого кольору, додайте до них м'ясо і дрібно нарізані перець і помідори.
каурма - фото крок 6
Протомой 2-3 хвилини, поки перець і помідори не стануть м'якими. Додайте спеції і томатну пасту.
каурма - фото крок 7
Додайте воду і протомитися ще 1 хвилину. При подачі посипте рубаною петрушкою.

Схожі рецепти