Тартар - рецепти від домашніх кухарів

Татарка з авокадо

Татарка з авокадо

Тартар - це така холодна закуска, яку традиційно готують на основі сирого м'яса. Однак зараз існує багато варіантів з фруктів, овочів і навіть ягід. Пропоную свій рецепт з авокадо. опис приготування: Докладніше, як приготувати тартар з авокадо я розповім нижче. Авокадо вибирайте стиглий, але щ...

читати далі
Тартар з яловичини по-корейськи

Тартар з яловичини по-корейськи

Корейська "; тартар" з сирої яловичини - це чудове, фантастичне, абсолютно унікальне блюдо: прохолодне, чесночное, горіхове, трохи солодке і, звичайно ж, дуже м'ясне! опис приготування: Тепер вам не доведеться шукати рецепт, як приготувати тартар з яловичини по-корейськи. Ви можете це зробити ...

читати далі
Тартар з лосося по-азійському

Тартар з лосося по-азійському

тим, хто любить східну кухню, рекомендую приготувати соковитий і апетитний тартар з лосося. Блюдо виходить ніжним на смак і гармонійно збалансованим. головне — вибрати якісне філе лосося. опис приготування: Яскравий і барвистий тартар з лосося можна спробувати в ресторані, але куди смачніше ви...

читати далі
Татар з м’яса

Татар з м’яса

Вопреки стереотипу, тартар з сирого м'яса - вишукування не однієї лише французької кухні. врахуйте, що саме м'ясо повинно бути дуже якісним і максимально молодим. В іншому покладайтеся на рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати тартар з м'яса і зберегти природний «сирий» смак гол...

читати далі
Тартар з тунця з авокадо

Тартар з тунця з авокадо

розповім, як приготувати тартар з тунця з авокадо, як підготувати рибу для тартара і заправку з цитрусових, імбиру і кунжутного масла. Тартар можна подати як основне блюдо або закуски. опис приготування: Тартар - поросяти, ягняти м'якоть сирого м'яса або риби, і це блюдо нагадує сашимі. Тому н...

читати далі