Тартар з яловичини по-корейськи

Рецепт Тартар з яловичини по-корейськи фото

Корейська "тартар" з сирої яловичини - це чудове, фантастичне, абсолютно унікальне блюдо: прохолодне, чесночное, горіхове, трохи солодке і, звичайно ж, дуже м'ясне! Тепер вам не доведеться шукати рецепт, як приготувати тартар з яловичини по-корейськи. Ви можете це зробити за моїми рекомендаціями, але врахуйте: важливо купити якісну нежирну ялович...

Читати далі

Тартар з яловичого стейка

Рецепт Тартар з яловичого стейка фото

Якщо вам до душі вишуканий, насичений і нереально смачний тартар, обов'язково візьміть на замітку цей досить простий, але вельми вдалий рецепт. Повторити його може навіть новачок на кухні.Активних дій тут хвилин на 15, але рецепт займе трохи більше години в цілому. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати тартар з яловичого стейка, обов'язково до...

Читати далі

Татар з м’яса

Рецепт Татар з м’яса фото

Вопреки стереотипу, тартар з сирого м'яса - вишукування не однієї лише французької кухні. Врахуйте, що саме м'ясо повинно бути дуже якісним і максимально молодим. В іншому покладайтеся на рецепт.Розповідаю, як приготувати тартар з м'яса і зберегти природний «сирий» смак головного інгредієнта. Лимонний сік, контактуючи з тартаром, ферментує його і...

Читати далі

Тартар з телятини

Рецепт Тартар з телятини фото

Багато хто вважає, що тартар це тільки лише соус, але насправді таку ж назву має вишукане французьке блюдо з сирого м'яса, яке подається з сирим яєчним жовтком, його то ми і приготуємо.Насправді, коли мені вперше запропонували спробувати тартар в ресторані, я дуже скептично поставилася до такої ідеї, все-таки це сире м'ясо. Але в підсумку я ризик...

Читати далі

Тартар з копченої сьомги

Рецепт Тартар з копченої сьомги фото

Прекрасну закуску для новорічного чи іншого святкового столу хочу вам показати. Всього 10-15 хвилин часу і 3 основних інгредієнта. Відмінна ідея для меню, до якої варто придивитися.Безсумнівний плюс цієї закуски в тому, що подавати її можна на скибочках свіжого або підсушеного хліба, кружочках огірка, крекер. Покажу, як приготувати тартар з копче...

Читати далі

Татарка з авокадо

Рецепт Татарка з авокадо фото

Тартар - це така холодна закуска, яку традиційно готують на основі сирого м'яса. Однак зараз існує багато варіантів з фруктів, овочів і навіть ягід. Пропоную свій рецепт з авокадо.Докладніше, як приготувати тартар з авокадо я розповім нижче. Авокадо вибирайте стиглий, але щоб він тримав форму. За бажанням в соус можна додати часниковий порошок. В...

Читати далі

Тартар з буряка

Рецепт Тартар з буряка фото

Зазвичай тартаром називають закуску з сирого м'яса або риби. Її готують з особливою обережністю в найвишуканіших ресторанах. Для домашньої кухні я ж вибрала інший варіант. Простий, але красивий.Ця страва зовсім не схоже на оригінал за інгредієнтами, але на зовнішній вигляд буде така ж. Подивіться, як приготувати тартар з буряка з козячим сиром. З...

Читати далі

Тартар з лосося по-азійському

Рецепт Тартар з лосося по-азійському фото

Тим, хто любить східну кухню, рекомендую приготувати соковитий і апетитний тартар з лосося. Блюдо виходить ніжним на смак і гармонійно збалансованим. Головне - вибрати якісне філе лосося.Яскравий і барвистий тартар з лосося можна спробувати в ресторані, але куди смачніше вийде блюдо, приготоване власноруч! При цьому ви точно будете знати ступінь ...

Читати далі

Тартар з тунця з авокадо

Рецепт Тартар з тунця з авокадо фото

Розповім, як приготувати тартар з тунця з авокадо, як підготувати рибу для тартара і заправку з цитрусових, імбиру і кунжутного масла. Тартар можна подати як основне блюдо або закуски.Тартар - поросяти, ягняти м'якоть сирого м'яса або риби, і це блюдо нагадує сашимі. Тому найголовніше - вибрати дуже свіжу рибу і перед приготуванням витримати її в...

Читати далі