Тартар з копченої сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасну закуску для новорічного чи іншого святкового столу хочу вам показати. Всього 10-15 хвилин часу і 3 основних інгредієнта. Відмінна ідея для меню, до якої варто придивитися.
Безсумнівний плюс цієї закуски в тому, що подавати її можна на скибочках свіжого або підсушеного хліба, кружочках огірка, крекер. Покажу, як приготувати тартар з копченої сьомги з подрібненим шалот з мінімумом турбот. Перед подачею закуску можна доповнити зеленню, а також сметаною до смаку, наприклад.
- Копчена сьомга - 250 грам
- Шалот - 1-2 штук
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Білий перець і зелень - За смаком
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. Очистіть і дуже дрібно наріжте шалот і філе копченої риби. Додайте цедру лимона і трохи білого перцю. Ретельно перемішайте всі до однорідності.
3. Викладіть по ложці тартара на крекер або скибочку огірка. Присипте зеленню і за бажанням доповніть сметаною.
Смачного!
Смачного!