Рецепт Тартар з копченої сьомги фото

Тартар з копченої сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
Веганські страви
На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет
Тартар

Прекрасну закуску для новорічного чи іншого святкового столу хочу вам показати. Всього 10-15 хвилин часу і 3 основних інгредієнта. Відмінна ідея для меню, до якої варто придивитися.

Безсумнівний плюс цієї закуски в тому, що подавати її можна на скибочках свіжого або підсушеного хліба, кружочках огірка, крекер. Покажу, як приготувати тартар з копченої сьомги з подрібненим шалот з мінімумом турбот. Перед подачею закуску можна доповнити зеленню, а також сметаною до смаку, наприклад.

  • Копчена сьомга - 250 грам
  • Шалот - 1-2 штук
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Білий перець і зелень - За смаком
тартар з копченої сьомги - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
тартар з копченої сьомги - фото крок 2
2. Очистіть і дуже дрібно наріжте шалот і філе копченої риби. Додайте цедру лимона і трохи білого перцю. Ретельно перемішайте всі до однорідності.
тартар з копченої сьомги - фото крок 3
3. Викладіть по ложці тартара на крекер або скибочку огірка. Присипте зеленню і за бажанням доповніть сметаною.
Смачного!

Схожі рецепти