Рецепт Тартар з сьомги фото

Тартар з сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, Фуршет

Ми звикли називати "тартаром" соус на основі огірка. Але мало кому відомо, що насправді це закусочноестраву з риби і овочів. Дивіться, як приготувати тартар з сьомги.

На приготування цього вишуканого блюда, гідного ресторанного меню, вам знадобиться всього 15 хвилин часу і набір не самих дорогих і важкодоступних продуктів.

Кількість інгредієнтів тут вказано на 1-2 порції, так що можете його збільшувати пропорційно.

  • Сьомга - 180 грам (філе)
  • Черрі - 4 штуки
  • Огірок - 0, 25 штуки (середнього розміру)
  • Каперсами - 1 Ст. Ложка
  • Листя базиліка - 6 штук
  • Luk-salotų - 0, 5 штуки
  • Schnitt повідомив AFP-цибуля - 1 Ст. Ложка (подрібнений)
  • Лимон - 1 штука (сік + tsedra 0, 5 лимона)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
тартар з сьомги - фото крок 1
Надішліть рибу на 15 хвилин в морозильник, потім наріжте дрібними кубиками, додайте до неї цедру лимона. Дрібно поріжте помідори, огірок, цибуля.
тартар з сьомги - фото крок 2
Помідори, огірок, каперсами, базилік з'єднайте з половиною цибулі, збризніть маслом, лимонним соком, посипте сіллю і перцем. А до риби додайте лук, теж посоліть і збризніть маслом, соком.
тартар з сьомги - фото крок 3
Візьміть циліндричну форму або кулінарне кільце (формочку краще вистелити целофаном), покладіть вниз рибу, зверху - овочеву суміш.
тартар з сьомги - фото крок 4
Утрамбуйте блюдо у формі, а потім перенесіть на тарілку і подайте, наприклад, з картопляними чіпсами.

Схожі рецепти