Тартар з сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Ми звикли називати "тартаром" соус на основі огірка. Але мало кому відомо, що насправді це закусочноестраву з риби і овочів. Дивіться, як приготувати тартар з сьомги.
На приготування цього вишуканого блюда, гідного ресторанного меню, вам знадобиться всього 15 хвилин часу і набір не самих дорогих і важкодоступних продуктів.
Кількість інгредієнтів тут вказано на 1-2 порції, так що можете його збільшувати пропорційно.
- Сьомга - 180 грам (філе)
- Черрі - 4 штуки
- Огірок - 0, 25 штуки (середнього розміру)
- Каперсами - 1 Ст. Ложка
- Листя базиліка - 6 штук
- Luk-salotų - 0, 5 штуки
- Schnitt повідомив AFP-цибуля - 1 Ст. Ложка (подрібнений)
- Лимон - 1 штука (сік + tsedra 0, 5 лимона)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Надішліть рибу на 15 хвилин в морозильник, потім наріжте дрібними кубиками, додайте до неї цедру лимона. Дрібно поріжте помідори, огірок, цибуля.
Помідори, огірок, каперсами, базилік з'єднайте з половиною цибулі, збризніть маслом, лимонним соком, посипте сіллю і перцем. А до риби додайте лук, теж посоліть і збризніть маслом, соком.
Візьміть циліндричну форму або кулінарне кільце (формочку краще вистелити целофаном), покладіть вниз рибу, зверху - овочеву суміш.
Утрамбуйте блюдо у формі, а потім перенесіть на тарілку і подайте, наприклад, з картопляними чіпсами.