Рецепт Тартар з сьомги фото

Тартар з сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , Фуршет
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Ми звикли називати"Тартаром" соус на основі огірка. Але мало кому відомо, що насправді це закусочноестраву з риби і овочів. Дивіться, як приготувати тартар з сьомги.

Опис приготування:

На приготування цього вишуканого блюда, гідного ресторанного меню, вам знадобиться всього 15 хвилин часу і набір не самих дорогих і важкодоступних продуктів.

Кількість інгредієнтів тут вказано на 1-2 порції, так що можете його збільшувати пропорційно.

  • Сьомга - 180 грам (філе)
  • Черрі - 4 штуки
  • Огірок - 0, 25 штуки (середнього розміру)
  • Каперсами - 1 Ст. Ложка
  • Листя базиліка - 6 штук
  • Luk-salotų - 0, 5 штуки
  • Schnitt повідомив AFP-цибуля - 1 Ст. Ложка (подрібнений)
  • Лимон - 1 штука (сік + tsedra 0, 5 лимона)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
тартар з сьомги - фото крок 1
Надішліть рибу на 15 хвилин в морозильник, потім наріжте дрібними кубиками, додайте до неї цедру лимона. Дрібно поріжте помідори, огірок, цибуля.
тартар з сьомги - фото крок 2
Помідори, огірок, каперсами, базилік з'єднайте з половиною цибулі, збризніть маслом, лимонним соком, посипте сіллю і перцем. А до риби додайте лук, теж посоліть і збризніть маслом, соком.
тартар з сьомги - фото крок 3
Візьміть циліндричну форму або кулінарне кільце (формочку краще вистелити целофаном), покладіть вниз рибу, зверху - овочеву суміш.
тартар з сьомги - фото крок 4
Утрамбуйте блюдо у формі, а потім перенесіть на тарілку і подайте, наприклад, з картопляними чіпсами.

Схожі рецепти