Рецепт Тартар з яловичого стейка фото

Тартар з яловичого стейка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви , Веганські страви
На святковий стіл , Фуршет
Тартар
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо вам до душі вишуканий, насичений і нереально смачний тартар, обов'язково візьміть на замітку цей досить простий, але вельми вдалий рецепт. Повторити його може навіть новачок на кухні.

Опис приготування:

Активних дій тут хвилин на 15, але рецепт займе трохи більше години в цілому. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати тартар з яловичого стейка, обов'язково дотримуйтесь декількох правил. Ніколи не використовуйте для тартара вже готовий фарш. Купуйте тільки свіже м'ясо, в якості якого ви можете бути впевненими. Не варто вибирати цю закуску, якщо ви вагітні або сумніваєтеся в свіжості м'яса!

  • Яловичий стейк - 120 грам
  • Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Червоний винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець - 1/2 чайних ложки
  • Жовток - 1 штука
тартар з яловичого стейка - фото крок 1
1. Вимийте стейк як слід під проточною водою. Обсушити паперовим рушником і щедро посоліть з усіх боків. Приберіть на годину в холодильник.
тартар з яловичого стейка - фото крок 2
2. Після знову промийте та висушіть м'ясо, щоб прибрати зайву сіль. Тепер найцікавіше - м'ясо потрібно нарізати дуже дрібно, буквально перетворити в фарш, але зробити це ножем. Відріжте невеликий шматочок яловичини і почніть подрібнювати.
тартар з яловичого стейка - фото крок 3
3. Додайте сіль, перець, оцет і масло за смаком. Ретельно перемішайте.
тартар з яловичого стейка - фото крок 4
4. Акуратно відокремте жовток від білка. Опустіть його в гарячу воду на 15 секунд і відразу ж дістаньте.
тартар з яловичого стейка - фото крок 5
5. Викладіть поверх м'яса і тартар з яловичого стейка готовий. Смачного!

Схожі рецепти