Рецепт Маринад для стейка з сьомги фото

Маринад для стейка з сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На швидку руку
Соуси , Маринади
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 хв.

Сьомга - рибка сама по собі смачна, а якщо її швидко замаринувати, то вона стане ще смачніше! Сьогодні я розповім вам про один з найпростіших маринадів для сьомги. Готується він швидко і просто.

Опис приготування:

Щоб смачно приготувати стейк із сьомги, вам не доведеться затратити багато часу і сил. Риба готується дуже швидко, а подати її можна з будь-яким гарніром або просто з салатом. Щоб риба стала ще смачніше і щоб злегка приглушити рибний запах, який не всім подобається, я пропоную вам рецепт приготування дуже простого маринаду для стейка з сьомги. Цього маринаду вам вистачить, щоб замаринувати 600-700 грамів риби.

1. У невелику глибоку мисочку налийте рослинне масло.

2. Видавіть сік одного лайма чи невеликого лимона.

3. Додайте до масла лимонний сік, сіль і пряні сухі трави.

4. Збийте все виделкою до однорідного стану.

От і все, маринад для сьомги готовий. Повапните стейки маринадом і залиште маринуватися мінімум на 15-20 хвилин. У такому маринаді можна залишити рибу і на ніч, з нею нічого не станеться. Потім вам залишиться лише викласти рибу на змащене маслом деко і запекти в гарячій духовці хвилин 15-20. Смачного!

  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Лимон або вапно - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Сухі ароматні трави - 2-3 Щепоток (суміш прованських трав, базилік, розмарин, кріп - на ваш вибір)
Щоб смачно приготувати стейк із сьомги, вам не доведеться затратити багато часу і сил. Риба готується дуже швидко, а подати її можна з будь-яким гарніром або просто з салатом. Щоб риба стала ще смачніше і щоб злегка приглушити рибний запах, який не всім подобається, я пропоную вам рецепт приготування дуже простого маринаду для стейка з сьомги. Цього маринаду вам вистачить, щоб замаринувати 600-700 грамів риби.

1. У невелику глибоку мисочку налийте рослинне масло.

2. Видавіть сік одного лайма чи невеликого лимона.

3. Додайте до масла лимонний сік, сіль і пряні сухі трави.

4. Збийте все виделкою до однорідного стану.

От і все, маринад для сьомги готовий. Повапните стейки маринадом і залиште маринуватися мінімум на 15-20 хвилин. У такому маринаді можна залишити рибу і на ніч, з нею нічого не станеться. Потім вам залишиться лише викласти рибу на змащене маслом деко і запекти в гарячій духовці хвилин 15-20. Смачного!

Схожі рецепти