Маринад для стейка з сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Сьомга - рибка сама по собі смачна, а якщо її швидко замаринувати, то вона стане ще смачніше! Сьогодні я розповім вам про один з найпростіших маринадів для сьомги. Готується він швидко і просто.
Щоб смачно приготувати стейк із сьомги, вам не доведеться затратити багато часу і сил. Риба готується дуже швидко, а подати її можна з будь-яким гарніром або просто з салатом. Щоб риба стала ще смачніше і щоб злегка приглушити рибний запах, який не всім подобається, я пропоную вам рецепт приготування дуже простого маринаду для стейка з сьомги. Цього маринаду вам вистачить, щоб замаринувати 600-700 грамів риби.
1. У невелику глибоку мисочку налийте рослинне масло.
2. Видавіть сік одного лайма чи невеликого лимона.
3. Додайте до масла лимонний сік, сіль і пряні сухі трави.
4. Збийте все виделкою до однорідного стану.
От і все, маринад для сьомги готовий. Повапните стейки маринадом і залиште маринуватися мінімум на 15-20 хвилин. У такому маринаді можна залишити рибу і на ніч, з нею нічого не станеться. Потім вам залишиться лише викласти рибу на змащене маслом деко і запекти в гарячій духовці хвилин 15-20. Смачного!
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Лимон або вапно - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сухі ароматні трави - 2-3 Щепоток (суміш прованських трав, базилік, розмарин, кріп - на ваш вибір)
1. У невелику глибоку мисочку налийте рослинне масло.
2. Видавіть сік одного лайма чи невеликого лимона.
3. Додайте до масла лимонний сік, сіль і пряні сухі трави.
4. Збийте все виделкою до однорідного стану.
От і все, маринад для сьомги готовий. Повапните стейки маринадом і залиште маринуватися мінімум на 15-20 хвилин. У такому маринаді можна залишити рибу і на ніч, з нею нічого не станеться. Потім вам залишиться лише викласти рибу на змащене маслом деко і запекти в гарячій духовці хвилин 15-20. Смачного!