Маринад для стейка з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Будь справжній гурман погодиться з тим, що стейк з яловичини - це приголомшливе блюдо з благородним смаком. Ну а що стосується маринаду для стейка, то тут варіантів багато і ось вам кращий з них.
Оскільки способів маринування м'яса - занадто багато, то завжди можна підібрати щось на свій смак, адже зустрічаються як найпростіші варіанти, так і вельми незвичайні і екзотичні. Рецепт приготування маринаду для стейка з яловичини, про який хочу розповісти я, підійде всім любителям пікантних ноток з невеликою кислинкою. Для мене це ідеально поєднання, тому, коли ми збираємося з друзями виїжджати на природу, я роблю маринад для стейка з яловичини в домашніх умовах і вже на місці мариную мяско і смажу його. Насправді це дуже зручно, адже для того щоб яловичина добре просочилася маринадом, знадобиться всього пів години.
1) Отже, для початку ретельно промиваємо м'ясо і висушуємо його за допомогою паперових рушників.
2) У мисочці змішуємо ворчестерскій соус, соус чилі, оливкова олія, сіль, мелений чорний перець, додаємо сік половинки лимона.
3) Заливаємо стейк маринадом і залишаємо його на 15 хвилин, після чого перевертаємо на інший бік і залишаємо ще на 15 хвилин.
4) Тепер нам потрібно тільки відправити стейк на мангал або сковороду-гриль і обсмажити до потрібної кондиції.
Яловичина з цим маринадом вийдуть дуже соковита і ніжна з приголомшливим пікантним смаком. Смачного!
- Стейк яловичий - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Ворчестерський соус - 3 чайних ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Соус чилі - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1) Отже, для початку ретельно промиваємо м'ясо і висушуємо його за допомогою паперових рушників.
2) У мисочці змішуємо ворчестерскій соус, соус чилі, оливкова олія, сіль, мелений чорний перець, додаємо сік половинки лимона.
3) Заливаємо стейк маринадом і залишаємо його на 15 хвилин, після чого перевертаємо на інший бік і залишаємо ще на 15 хвилин.
4) Тепер нам потрібно тільки відправити стейк на мангал або сковороду-гриль і обсмажити до потрібної кондиції.
Яловичина з цим маринадом вийдуть дуже соковита і ніжна з приголомшливим пікантним смаком. Смачного!