Рецепт Маринад для стейка з яловичини фото

Маринад для стейка з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На вечерю , На природу , На святковий стіл
Гарячі страви , Заготовки , Соуси , Маринування , Маринади
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Будь справжній гурман погодиться з тим, що стейк з яловичини - це приголомшливе блюдо з благородним смаком. Ну а що стосується маринаду для стейка, то тут варіантів багато і ось вам кращий з них.

Опис приготування:

Оскільки способів маринування м'яса - занадто багато, то завжди можна підібрати щось на свій смак, адже зустрічаються як найпростіші варіанти, так і вельми незвичайні і екзотичні. Рецепт приготування маринаду для стейка з яловичини, про який хочу розповісти я, підійде всім любителям пікантних ноток з невеликою кислинкою. Для мене це ідеально поєднання, тому, коли ми збираємося з друзями виїжджати на природу, я роблю маринад для стейка з яловичини в домашніх умовах і вже на місці мариную мяско і смажу його. Насправді це дуже зручно, адже для того щоб яловичина добре просочилася маринадом, знадобиться всього пів години.

1) Отже, для початку ретельно промиваємо м'ясо і висушуємо його за допомогою паперових рушників.

2) У мисочці змішуємо ворчестерскій соус, соус чилі, оливкова олія, сіль, мелений чорний перець, додаємо сік половинки лимона.

3) Заливаємо стейк маринадом і залишаємо його на 15 хвилин, після чого перевертаємо на інший бік і залишаємо ще на 15 хвилин.

4) Тепер нам потрібно тільки відправити стейк на мангал або сковороду-гриль і обсмажити до потрібної кондиції.

Яловичина з цим маринадом вийдуть дуже соковита і ніжна з приголомшливим пікантним смаком. Смачного!


  • Стейк яловичий - 1 штука
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Ворчестерський соус - 3 чайних ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Соус чилі - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
Оскільки способів маринування м'яса - занадто багато, то завжди можна підібрати щось на свій смак, адже зустрічаються як найпростіші варіанти, так і вельми незвичайні і екзотичні. Рецепт приготування маринаду для стейка з яловичини, про який хочу розповісти я, підійде всім любителям пікантних ноток з невеликою кислинкою. Для мене це ідеально поєднання, тому, коли ми збираємося з друзями виїжджати на природу, я роблю маринад для стейка з яловичини в домашніх умовах і вже на місці мариную мяско і смажу його. Насправді це дуже зручно, адже для того щоб яловичина добре просочилася маринадом, знадобиться всього пів години.

1) Отже, для початку ретельно промиваємо м'ясо і висушуємо його за допомогою паперових рушників.

2) У мисочці змішуємо ворчестерскій соус, соус чилі, оливкова олія, сіль, мелений чорний перець, додаємо сік половинки лимона.

3) Заливаємо стейк маринадом і залишаємо його на 15 хвилин, після чого перевертаємо на інший бік і залишаємо ще на 15 хвилин.

4) Тепер нам потрібно тільки відправити стейк на мангал або сковороду-гриль і обсмажити до потрібної кондиції.

Яловичина з цим маринадом вийдуть дуже соковита і ніжна з приголомшливим пікантним смаком. Смачного!

Схожі рецепти