Маринад для стейка з яловичини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Улюблена страва всіх м'ясоїдів - соковитий стейк. Вони, хто вміє його готувати? знають, що це не просто. Правильний вибір м'яса, рівень підсмажування, маринад - всі деталі важливі. Тому читайте і запам'ятовуйте!
Після того, як ви купили хороший шматок м'яса, вам слід перейти до цього рецепту, оскільки в ньому розказано, як приготувати маринад для стейка з яловичини на сковороді. Його склад незвичайний, а тому примітний. Смак такого стейка вам точно запам'ятається: цитрусові нотки в поєднанні з пряними.
- Вапно - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Устричний соус або соєвий - 1 Ст. Ложка
М'ясо промийте та висушіть. Чистий і narubite Chesnok.
Перемішайте в мисці сік одного лайма, часник і соус.
Яловичину залийте маринадом на 15 хвилин. Перевертайте м'ясо кожні 3 хвилини. Обсмажуйте яловичину, прибравши часник.