Юшка з стейка сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Насичена, ароматна, ситна і смачна юшка пропонується вашій увазі. І на цей раз не з голів або хвостиків, а на основі стейка червоною рибки. Приголомшливий рецепт, який варто повторити!
Покажу вам, як приготувати юшку з стейка сьомги швидко і просто. Навіть для тих, хто не дуже любить рибні супи, цей рецепт може стати справжнім одкровенням. Бульйон виходить в міру жирним і наваристим, а вже аромат - словами не описати. Якщо ви як раз роздумуєте, що зварити на обід, то краще ідеї і не придумати!
- Стейк сьомги - 2 штуки (близько 400 грам)
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Сіль, зелень, спеції - За смаком
1. Сьомгу вимийте, обсушити трохи, викладіть в каструлю з водою і поставте на вогонь. Додайте очищену цибулину. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму і варіть близько 15 хвилин. За цей час очистіть і наріжте кубиками картоплю, кружечками - морква.
2. Рибку акуратно дістаньте з бульйону, а в каструлю відправте овочі. Додати сіль за смаком, додайте лавровий лист для аромату і за бажанням спеції.
3. Трохи остудивши, розібрати лосось, відокремивши її від кісточок.
4. Хвилин через 15 можна додати нарізаний кубиками помідор.
5. Після відправте назад в каструлю сьомгу.
6. Варіть ще хвилинки 3. В кінці додайте зелень. Зніміть юшку з вогню і дайте настоятися ще хвилин 10 перед подачею.
Смачного!
Смачного!