Рецепт Тартар з буряка фото

Тартар з буряка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Буряк, Овочі, Молочні продукти, Сир, Козиний сир
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Тартар

Зазвичай тартаром називають закуску з сирого м'яса або риби. Її готують з особливою обережністю в найвишуканіших ресторанах. Для домашньої кухні я ж вибрала інший варіант. Простий, але красивий.

Ця страва зовсім не схоже на оригінал за інгредієнтами, але на зовнішній вигляд буде така ж. Подивіться, як приготувати тартар з буряка з козячим сиром. Звичайно, можна було все продукти змішати і подати в якості салату, але так виглядає незвично. Все добре поєднується, ви відразу спробуєте різні текстури.

  • Буряк - 1 кілограм
  • Бальзамічний оцет - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Волоський горіх - 75 грам
  • Кленовий сироп - 50 мілілітрів
  • Рукола - 100 грам
  • Козиний сир - 180 грам
  • Каєнський перець - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
тартар з буряка - фото крок 1
1. Заздалегідь промиту буряк запікайте в духовці протягом 40 хвилин в закритій фользі. Потім остудіть її і наріжте дрібними кубиками.
тартар з буряка - фото крок 2
2. Потім перемішайте шматочки з оцтом і олією.
тартар з буряка - фото крок 3
3. Горіхи нарубати невеликими шматочками. Обсмажте їх на сухій сковороді протягом 5 хвилин, помішуючи.
тартар з буряка - фото крок 4
4. Далі влийте в сковороду сироп і всипте кайенскийперець. Доведіть суміш до кипіння, а потім готуйте 1, 5 хвилини.
тартар з буряка - фото крок 5
5. Тепер зберіть блюдо для кожної порції окремо. Знадобиться 6 тарілок. На тарілку для подачі викладіть промиту рукколу.
тартар з буряка - фото крок 6
6. Потім встановіть кільце. Викладіть буряк.
тартар з буряка - фото крок 7
7. Потім - сир шматочками, а зверху - горіхи.
тартар з буряка - фото крок 8
8. Приберіть кільце і подавайте закуску. Смачного!

Схожі рецепти