Рецепт Татарка з авокадо фото

Татарка з авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Фрукти , Авокадо
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Тартар
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 10 хв.

Тартар - це така холодна закуска, яку традиційно готують на основі сирого м'яса. Однак зараз існує багато варіантів з фруктів, овочів і навіть ягід. Пропоную свій рецепт з авокадо.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати тартар з авокадо я розповім нижче. Авокадо вибирайте стиглий, але щоб він тримав форму. За бажанням в соус можна додати часниковий порошок. Виходить смачна, вишукана і оригінальна закуска, яка обов'язково вам сподобається!

  • Авокадо - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Білий винний оцет - 1/2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Бальзамічний соус - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
татарка з авокадо - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
татарка з авокадо - фото крок 2
Для заправки змішайте оливкова олія, білий винний оцет і лимонний сік. Посоліть і поперчіть за смаком.
татарка з авокадо - фото крок 3
Наріжте авокадо і огірок на дрібні кубики.
татарка з авокадо - фото крок 4
Заправте соусом, викладіть масу в кільце. Перед подачею полийте тартар бальзамічним соусом.
татарка з авокадо - фото крок 5
Тартар з авокадо готовий, смачного!

Схожі рецепти