Татарка з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Тартар - це така холодна закуска, яку традиційно готують на основі сирого м'яса. Однак зараз існує багато варіантів з фруктів, овочів і навіть ягід. Пропоную свій рецепт з авокадо.
Докладніше, як приготувати тартар з авокадо я розповім нижче. Авокадо вибирайте стиглий, але щоб він тримав форму. За бажанням в соус можна додати часниковий порошок. Виходить смачна, вишукана і оригінальна закуска, яка обов'язково вам сподобається!
- Авокадо - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Білий винний оцет - 1/2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Бальзамічний соус - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Для заправки змішайте оливкова олія, білий винний оцет і лимонний сік. Посоліть і поперчіть за смаком.
Наріжте авокадо і огірок на дрібні кубики.
Заправте соусом, викладіть масу в кільце. Перед подачею полийте тартар бальзамічним соусом.
Тартар з авокадо готовий, смачного!