Авокадо на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям чогось незвичайного хочу запропонувати рецепт авокадо на грилі. Зазвичай авокадо їдять свіжим, але на грилі виходить дуже оригінальне блюдо.
Докладніше, як приготувати авокадо на грилі, я розповім нижче. Авокадовибирайте стиглий, щоб він легко відокремлювався від шкірки. Ідеально підійде сорт хасс. Якщо любите гостре, замість часнику можна використовувати свіжий перчик чилі. Авокадовідмінно підійде в якості легкої закуски перед основною стравою. Загалом, рекомендую спробувати тим, хто не боїться експериментувати на кухні!
- Авокадо - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка - 1/4 пучка
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте гриль.
Авокадорозріжте навпіл і видаліть кісточку.
Кожну половинку змастіть оливковою олією і викладіть на решітку. Готуйте кілька хвилин.
Помідори наріжте кубиками. Зелень подрібніть дрібно. Додайте лимонний сік, оливкова олія, часник і сіль за смаком.
Заповніть кожну половинку начинкою.
Авокадона грилі готове, смачного!