Анрекот на грилі
(покроковий рецепт з фото)
В духовці, на природі в мангалі або в сковороді-гриль можна приготувати чудовий антрекот. Для цього знадобиться добрий шматок м'яса, сіль, перець, сковорода-гриль або решітка і хороший апетит!
Ми будемо готувати антрекот на сковороді-гриль. Але якщо ви бажаєте смажити його на вогні на решітці, то всі перераховані кроки приготування цілком вам підійдуть. Треба буде лише смажать грати маслом і зробити відмінні вугілля. В іншому все - також.
Отже, як приготувати антрекот на грилі?
1. Перед приготуванням антрекот повинен досягти кімнатної температури.
2. Промокніть м'ясо паперовим рушником з усіх боків, позбавте від зайвої вологи.
3. Приправити сіллю і перцем. Якщо бажаєте, можете використовувати подрібнений сушені спеції на свій смак.
4. У сковороді-гриль розігрійте масло на високому вогні.
5. Обсмажте атнрекот в сковороді-гриль на маслі в двох сторін по 3-4 хвилини з кожного боку.
6. Антрекот на грилі готовий! Він повинен полежати хвилин 10-12 перед подачею і нарізкою. Подавайте анрекот на грилі з картоплею-фрі, свіжими овочами і маслом з травами.
Насолоджуйтесь!
Смачного!
- Антрек - 1 штука(500-550 г)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок (або рослинне)
Отже, як приготувати антрекот на грилі?
1. Перед приготуванням антрекот повинен досягти кімнатної температури.
2. Промокніть м'ясо паперовим рушником з усіх боків, позбавте від зайвої вологи.
3. Приправити сіллю і перцем. Якщо бажаєте, можете використовувати подрібнений сушені спеції на свій смак.
4. У сковороді-гриль розігрійте масло на високому вогні.
5. Обсмажте атнрекот в сковороді-гриль на маслі в двох сторін по 3-4 хвилини з кожного боку.
6. Антрекот на грилі готовий! Він повинен полежати хвилин 10-12 перед подачею і нарізкою. Подавайте анрекот на грилі з картоплею-фрі, свіжими овочами і маслом з травами.
Насолоджуйтесь!
Смачного!