Рецепт Анрекот на грилі фото

Анрекот на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Антрек
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 40 хв.

В духовці, на природі в мангалі або в сковороді-гриль можна приготувати чудовий антрекот. Для цього знадобиться добрий шматок м'яса, сіль, перець, сковорода-гриль або решітка і хороший апетит!

Опис приготування:

Ми будемо готувати антрекот на сковороді-гриль. Але якщо ви бажаєте смажити його на вогні на решітці, то всі перераховані кроки приготування цілком вам підійдуть. Треба буде лише смажать грати маслом і зробити відмінні вугілля. В іншому все - також.

Отже, як приготувати антрекот на грилі?

1. Перед приготуванням антрекот повинен досягти кімнатної температури.

2. Промокніть м'ясо паперовим рушником з усіх боків, позбавте від зайвої вологи.

3. Приправити сіллю і перцем. Якщо бажаєте, можете використовувати подрібнений сушені спеції на свій смак.

4. У сковороді-гриль розігрійте масло на високому вогні.

5. Обсмажте атнрекот в сковороді-гриль на маслі в двох сторін по 3-4 хвилини з кожного боку.

6. Антрекот на грилі готовий! Він повинен полежати хвилин 10-12 перед подачею і нарізкою. Подавайте анрекот на грилі з картоплею-фрі, свіжими овочами і маслом з травами.

Насолоджуйтесь!

Смачного!

  • Антрек - 1 штука(500-550 г)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок (або рослинне)
Ми будемо готувати антрекот на сковороді-гриль. Але якщо ви бажаєте смажити його на вогні на решітці, то всі перераховані кроки приготування цілком вам підійдуть. Треба буде лише смажать грати маслом і зробити відмінні вугілля. В іншому все - також.

Отже, як приготувати антрекот на грилі?

1. Перед приготуванням антрекот повинен досягти кімнатної температури.

2. Промокніть м'ясо паперовим рушником з усіх боків, позбавте від зайвої вологи.

3. Приправити сіллю і перцем. Якщо бажаєте, можете використовувати подрібнений сушені спеції на свій смак.

4. У сковороді-гриль розігрійте масло на високому вогні.

5. Обсмажте атнрекот в сковороді-гриль на маслі в двох сторін по 3-4 хвилини з кожного боку.

6. Антрекот на грилі готовий! Він повинен полежати хвилин 10-12 перед подачею і нарізкою. Подавайте анрекот на грилі з картоплею-фрі, свіжими овочами і маслом з травами.

Насолоджуйтесь!

Смачного!

Схожі рецепти