Рецепт Антрекот на грилі фото

Антрекот на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Антрек

Якщо для вас немає нічого смачнішого соковитого шматочка м'яса з ароматом димку, тоді ви не проходите мимо і запам'ятовуйте рецепт приготування антрекота на грилі в пікантному маринаді.

Щоб приготувати соковитий і смачний яловичий антрекот на грилі в домашніх умовах потрібно зовсім небагато - свіже м'ясо і улюблені спеції для маринаду. Якщо є можливість, замаринувати яловичину краще на ніч, тоді м'ясо буде ніжнішим і як слід просочиться.

  • Антрек - 4 штуки
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Свіжа зелень - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
антрекот на грилі - фото крок 1
1. Маринад - основа м'ясної страви. В даному випадку для його приготування знадобиться пропущений через прес часник, сіль і перець. З'єднати все з рослинним маслом і соєвим соусом, ретельно перемішати. Додати трохи свіжої зелені (в даний рецепт приготування антрекота на грилі використовується розмарин, але відмінно підійде також петрушка і кріп).
антрекот на грилі - фото крок 2
2. Антрекот вимити, обсушити і відправити в глибоку миску або щільний пакет. Додати маринад і як слід перемішати, щоб вони рівномірно розподілилися по яловичині.
антрекот на грилі - фото крок 3
3. У маринаді залишити м'ясо мінімум на пару годин, відправивши його в холодильник.
антрекот на грилі - фото крок 4
4. Коли м'ясо як слід просочилося, його можна відправляти на вогонь. Смажити антрекот на грилі в домашніх умовах всього кілька хвилин з кожного боку.
антрекот на грилі - фото крок 5
5. Важливо не пересушити м'ясо, щоб яловичина стала жорсткою. Маринад можна підливати в процесі смаження, щоб антрекот був соковитіше. От і все, ароматне м'ясо тільки з вогню може бути подано до столу.

Схожі рецепти