Антрекот на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо для вас немає нічого смачнішого соковитого шматочка м'яса з ароматом димку, тоді ви не проходите мимо і запам'ятовуйте рецепт приготування антрекота на грилі в пікантному маринаді.
Щоб приготувати соковитий і смачний яловичий антрекот на грилі в домашніх умовах потрібно зовсім небагато - свіже м'ясо і улюблені спеції для маринаду. Якщо є можливість, замаринувати яловичину краще на ніч, тоді м'ясо буде ніжнішим і як слід просочиться.
- Антрек - 4 штуки
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-3 зубчиків
- Свіжа зелень - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Маринад - основа м'ясної страви. В даному випадку для його приготування знадобиться пропущений через прес часник, сіль і перець. З'єднати все з рослинним маслом і соєвим соусом, ретельно перемішати. Додати трохи свіжої зелені (в даний рецепт приготування антрекота на грилі використовується розмарин, але відмінно підійде також петрушка і кріп).
2. Антрекот вимити, обсушити і відправити в глибоку миску або щільний пакет. Додати маринад і як слід перемішати, щоб вони рівномірно розподілилися по яловичині.
3. У маринаді залишити м'ясо мінімум на пару годин, відправивши його в холодильник.
4. Коли м'ясо як слід просочилося, його можна відправляти на вогонь. Смажити антрекот на грилі в домашніх умовах всього кілька хвилин з кожного боку.
5. Важливо не пересушити м'ясо, щоб яловичина стала жорсткою. Маринад можна підливати в процесі смаження, щоб антрекот був соковитіше. От і все, ароматне м'ясо тільки з вогню може бути подано до столу.