Тартар з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто вважає, що тартар це тільки лише соус, але насправді таку ж назву має вишукане французьке блюдо з сирого м'яса, яке подається з сирим яєчним жовтком, його то ми і приготуємо.
Насправді, коли мені вперше запропонували спробувати тартар в ресторані, я дуже скептично поставилася до такої ідеї, все-таки це сире м'ясо. Але в підсумку я ризикнула і з'їла це блюдо, виявилося, що смак у нього хоч і досить незвичайний, але все ж дуже приємний. Тепер я частенько роблю тартар з телятини в домашніх умовах, адже спосіб його приготування гранично простий. Головне тут - це придбати якісне м'ясо у перевіреного постачальника, в якому ви на сто відсотків упевнені, якщо ж такого немає, краще навіть і не починати нічого готувати. Ну а для тих, кому пощастило так само як мені, і хто може роздобути відмінне м'ясо, я з задоволенням розповім, як зробити тартар з телятини. Спробуйте його обов'язково, ви ні на секунду не пошкодуєте про це.
- Телятина - 250 грам (тонкий край)
- Корнішони - 5-6 штук (маленькі)
- Каперсами - 1 Чайна ложка
- Лук червоний - 1/3-1/2 штуки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Гірчиця zernistaya - 1 Чайна ложка
- Суміш мелених перців - 1/4 чайних ложки
- Яйця перепелині - 2 штуки
- Жовток перепелиного яйця - 2 штуки
- Сіль - - За смаком