Рецепт Тартар з телятини фото

Тартар з телятини
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо, Телятина
Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Тартар

Багато хто вважає, що тартар це тільки лише соус, але насправді таку ж назву має вишукане французьке блюдо з сирого м'яса, яке подається з сирим яєчним жовтком, його то ми і приготуємо.

Насправді, коли мені вперше запропонували спробувати тартар в ресторані, я дуже скептично поставилася до такої ідеї, все-таки це сире м'ясо. Але в підсумку я ризикнула і з'їла це блюдо, виявилося, що смак у нього хоч і досить незвичайний, але все ж дуже приємний. Тепер я частенько роблю тартар з телятини в домашніх умовах, адже спосіб його приготування гранично простий. Головне тут - це придбати якісне м'ясо у перевіреного постачальника, в якому ви на сто відсотків упевнені, якщо ж такого немає, краще навіть і не починати нічого готувати. Ну а для тих, кому пощастило так само як мені, і хто може роздобути відмінне м'ясо, я з задоволенням розповім, як зробити тартар з телятини. Спробуйте його обов'язково, ви ні на секунду не пошкодуєте про це.

  • Телятина - 250 грам (тонкий край)
  • Корнішони - 5-6 штук (маленькі)
  • Каперсами - 1 Чайна ложка
  • Лук червоний - 1/3-1/2 штуки
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Гірчиця zernistaya - 1 Чайна ложка
  • Суміш мелених перців - 1/4 чайних ложки
  • Яйця перепелині - 2 штуки
  • Жовток перепелиного яйця - 2 штуки
  • Сіль - - За смаком
тартар з телятини - фото крок 1
Насамперед ми очищаємо телятину від різних плівок і жив, ретельно промиваємо м'ясо і витираємо його паперовими рушниками. Після цього м'ясо потрібно або подрібнити ножем або ж перекрутити через м'ясорубку.
тартар з телятини - фото крок 2
Точно так само ми подрібнюємо червона цибуля, корнішони і Capicola.
тартар з телятини - фото крок 3
Далі ми змішуємо всі нарізані інгредієнти, додаємо до них оливкову олію, гірчицю, два перепелиних яйця і суміш перців. Гарненько все перемішуємо і ще рез подрібнюємо ножем, солимо масу за смаком.
тартар з телятини - фото крок 4
Тепер нам залишається тільки за допомогою гарнірна кільця викласти красиво приготовлену масу на порційні тарілки, зробити в центрі страви невелике заглиблення і покласти в нього яєчний жовток - тартар з телятини готовий. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти