Рецепт Тартар з яловичини по-корейськи фото

Тартар з яловичини по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Тартар
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Корейська"тартар" з сирої яловичини - це чудове, фантастичне, абсолютно унікальне блюдо: прохолодне, чесночное, горіхове, трохи солодке і, звичайно ж, дуже м'ясне!

Опис приготування:

Тепер вам не доведеться шукати рецепт, як приготувати тартар з яловичини по-корейськи. Ви можете це зробити за моїми рекомендаціями, але врахуйте: важливо купити якісну нежирну яловичину. М'ясо повинно бути свіжим і добре охолодженим. Перед подачею подморозьте також сервірувальний тарілку. І намагайтеся менше торкатися м'яса руками в процесі приготування. Загалом, холод - запорука успіху для тартара.

  • Яловичина - 226 грам
  • Груша корейська - 0, 5 штуки (або груша"Анжу" )
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Холодна вода - 2 склянки
  • Часник - 6-7 зубчиків (пропущений через чеснокодавку )
  • Зелена цибуля - 0, 5 штуки (порізаний)
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка (або цукор)
  • Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
  • Насіння кунжуту - 1 Ст. Ложка
  • Кедрові горішки - 7-8 штук
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Яєчний жовток - 1 штука (на кожну порцію, по бажанню)
1
Помістіть яловичину в холодильник (в морозильну камеру) з 1-2 годину.
2
Зробіть соус для м'яса, поєднуючи в мисці часник, Зелена цибуля, соєвий соус, мідь, мелений чорний перець, кунжутне масло і насіння кунжуту.
3
Змішайте 2 склянки холодної води і 1 столову ложку цукру. Очистіть грушу і поріжте брусочками. Замочіть фрукт в цукровій воді приблизно на 10 хвилин. Потім висушіть шматочки груші паперовим рушником. Помістіть їх на тарілку, залишаючи місце в центрі для тартара.
4
Вийміть яловичину з морозильника і промийте його в холодній проточній воді. Промокніть паперовими рушниками. Поріжте м'ясо тонкими довгими шматками, а потім змішайте з приправою.
5
Помістіть тартар в центр «гнізда» з маринованої груші. Посипте кедровими горіхами і подайте відразу ж в якості доповнення до алкоголю або як самостійну закуску.
При бажанні блюдо можна їсти, умочати в сирий яєчний жовток.

Схожі рецепти