Тартар з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Дещо цікаве для любителів м'яса. Рецепт тартара з яловичини комусь здасться цілковитим маренням, однак кому-то він допоможе відкрити для себе фантастично смачна страва з сирої яловичини.
Якщо ви ніколи не пробували тартар з яловичини, саме час спробувати. Звичайно, не у кожного в голові укладається думка, що можна їсти сиру яловичину ... Однак це блюдо дуже популярно в багатьох країнах Європи. Головне - використовувати свіже м'ясо, куплене у перевіреного м'ясника. Якщо з'їсте несвіже, можете і отруїтися. Так що будьте уважні. Але якщо м'ясо гарне, то ніяких проблем не виникне.
- Яловичина - 150-200 грам
- Яєчний жовток - 1 штука
- Маринований огірок - 1 штука
- Цибуля - 1/2 штуки
- Каперсами - За смаком
- Мариновані гриби - За смаком
- Оливкова олія, сіль, перець - За смаком
Робимо з яловичини фарш (це потрібно робити самому, магазинний фарш не піде), додаємо оливкову олію, сіль і перець. Перемішуємо.
Викладаємо фарш на тарілку у формі коржі. У центр коржі розбиваємо жовток.
У тарілку з тартаром кладемо дрібно нарізану цибулю і огірки, грибочки, каперсами. Подаємо в холодному вигляді.