Запечені овочі з медово-гірчичною глазур'ю
(покроковий рецепт з фото)
Запечені овочі - це смачний і універсальний гарнір. Такі подають на святковий стіл або можете зробити на природу. Розповім про те, як приготувати запечені овочі з медово-гірчичною глазур'ю.
Використовуйте будь-які овочі, які любите або які є в наявності. Тут підійдуть навіть заморожені овочеві суміші або окремі овочі. Готову страву можна подавати гарячим до столу або після охолодження. Вони відмінно підходять до м'яса або риби, але можете зробити до них соус і є так.
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Зелена квасоля - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Гірчичний - 3 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Очистіть овочі, наріжте цибулю і картоплю великими шматочками, розріжте велику моркву вздовж на клини. Змішайте гірчицю, мідь, яблучний оцет і оливкове масло, додайте суміш до овочів і перемішайте.
2. Викладіть овочі на деко для запікання і посоліть, поперчіть.
3. Запікайте овочі в розігрітій до 200 градусів духовці близько 35-40 хвилин, один раз перемішуючи їх. Подавайте овочі гарячими або після охолодження.