Лосось на грилі з гірчичною заправкою
(покроковий рецепт з фото)
Страви на грилі - це завжди неймовірний запах і смак, що запам'ятовується. А ще більшість з них легко готуються. Трохи заправки або маринаду і запікання - ось і все. Цей рецепт саме такий. Читайте!
У покроковому рецепті описано, як приготувати лосося на грилі з гірчичною заправкою. На гарнір відразу зробимо свіжий овочевий салат і запечену спаржу. Нежирна і соковита риба підійде для романтичного вечора. Цю страву можна робити як на природі, так і в домашніх умовах. Все одно вийде смачно!
- Філе лосося - 360 грам
- Sparzha - 240 грам
- Зелена цибуля, перо - 2 штуки
- Кріп, гілочка - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Помідори черрі - 120 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Мед - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 3 чайних ложки
1. Підготуйте інгредієнти. Дрібно наріжте часник і кріп. Білу частину цибулі наріжте по діагоналі, а зелену - тонкими смужками. Помідори розділіть на четвертинки.
2. Зробіть салат, змішавши масло з помідорами, кропом, білої частиною цибулі, сіллю, часником і перцем.
3. Спаржу збризніть маслом і викладіть на гриль. Запікайте її до готовності близько 7 хвилин.
4. Потім обсмажте лосося на грилі з невеликою кількістю масла, приблизно по 5 хвилин з кожного боку. Після цього змастіть рибу заправкою з меду з гірчицею.
5. Подавайте рибу зі спаржею, салатом і зеленою цибулею. Смачного!