Італійський салат з куркою під гірчичною заправкою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вашій увазі легкий італійський салат з курячою грудкою під ароматною заправкою на основі гірчиці. Обов'язково приготуйте такий салат, - він простий і дуже смачний!
При приготуванні цього салату рецептуру заправки дуже рекомендую не змінювати, - вже дуже вона хороша! Що ж стосується самого салату, - то оливки можна замінити маслинами, а в'ялені помідори свіжими черрі.
- Салат мікс - 300 грам
- Грудка куряча - 200 грам (варена або запечена)
- Оливки - 100 грам
- В'ялені томати - 70 грам
- Пармезан тертий - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка (заправка)
- Цукрова пудра - 1/2 чайних ложки (заправка)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка (заправка)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки (заправка)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. На плоску тарілку викладіть салатний мікс.
2. Розкладіть оливки.
3. Потім в'ялені томати.
4. У центр викладіть нарізану слайсами курячу грудку.
5. Змішайте всі інгредієнти для заправки.
6. Посипте салат сиром, полийте заправкою.
7. Смачного!