Рецепт Салат з гірчичною заправкою і помідорами чері фото

Салат з гірчичною заправкою і помідорами чері
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Овочі, Помідор, Черрі
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На вечерю
Салати, Соуси

Салат з гірчичною заправкою і помідорами - це мій улюблений літній салат. Жодне поєднання продуктів не подобається мені так, як це. Улюблені овочі, шикарна заправка - і відмінний салат у вас на стіл.

Я дуже люблю квасолю і помідори черрі, тому приготувала гірчичний салат саме з цими овочами, проте коли їх немає під рукою, сміливо додаю інші - смак від цього не погіршується. Так що - експериментуйте з інгредієнтами сміливо, оскільки фішка цього салату - гірчична заправка.

Рецепт гірчичного салату:

1. У мисочці змішуємо оливкову олію, гірчицю, видавлений часник і сік половини лимона. Перемішуємо і залишаємо осторонь.

2. Квасоля варимо в киплячій воді близько 5 хвилин. Потім квасоля дістаємо з киплячої води і відразу ж обдаємо крижаний, щоб овоч не втратив свій гарний зелений колір.

3. Перець очищаємо від насіння і серцевини, нарізаємо тонкими кільцями. Цибуля - півкільцями. Змішуємо в салатниці нарубані листя салату, перець і цибулю.

4. Викладаємо розрізані на четвертинки помідори черрі. Додаємо в салат дрібно посічену петрушку, сіль, перець і нашу гірчичну заправку. Акуратно перемішуємо - і салат готовий! при бажанні, можна посипати тертим пармезаном.

Смачного!


  • Листя салату - 200 грам
  • Помідори черрі - 10-15 штук
  • Пучок зелені - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Лимон (або вапно) - 1/2 штуки
Я дуже люблю квасолю і помідори черрі, тому приготувала гірчичний салат саме з цими овочами, проте коли їх немає під рукою, сміливо додаю інші - смак від цього не погіршується. Так що - експериментуйте з інгредієнтами сміливо, оскільки фішка цього салату - гірчична заправка.

Рецепт гірчичного салату:

1. У мисочці змішуємо оливкову олію, гірчицю, видавлений часник і сік половини лимона. Перемішуємо і залишаємо осторонь.

2. Квасоля варимо в киплячій воді близько 5 хвилин. Потім квасоля дістаємо з киплячої води і відразу ж обдаємо крижаний, щоб овоч не втратив свій гарний зелений колір.

3. Перець очищаємо від насіння і серцевини, нарізаємо тонкими кільцями. Цибуля - півкільцями. Змішуємо в салатниці нарубані листя салату, перець і цибулю.

4. Викладаємо розрізані на четвертинки помідори черрі. Додаємо в салат дрібно посічену петрушку, сіль, перець і нашу гірчичну заправку. Акуратно перемішуємо - і салат готовий! при бажанні, можна посипати тертим пармезаном.

Смачного!

Схожі рецепти