Салат з руколою, помідорами чері та моцарелою
(покроковий рецепт з фото)
Чим хороші сучасні салати, які прийшли до нас з Європи? тим, що готуються на швидку руку і в заправці не використовується майонез! Давайте разом приготуємо один з них.
Я дуже люблю рукколу, тому найчастіше використовую її листя для салатів. Але ви можете взяти асорті з салатного листя, буде теж дуже смачно і корисно! Якщо у вас немає бальзамічного соусу, то рекомендую зробити заправку з оливкової олії і бальзамічного оцту. У покроковому рецепті я розповім, як приготувати салат з руколою, помідорами чері та моцарелою.
- Рукола - 100 грам
- Черрі - 100 грам
- Моцарелла - 100 грам (кульки)
- Бальзамічний соус - 3-4 Ст. Ложок
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Рукколу помийте, обсушити паперовим рушником, нарвіть руками і розкладіть на велике плоске блюдо або на 2-3 порційних.
Черрі наріжте половинками або четвертинками і розкладіть на салат.
Теж саме зробіть з моцарелою.
Полийте салат соусом і відразу подавайте! Незвичайно смачний і легкий!
Смачного!