Салат з моцарелою і руколою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вашій увазі рецепт оригінального і пікантного салату з моцарелою і руколою: з апетитними грибами, соковитими помідорами і ніжною моцарелою у вас буде чудова закуска!
Для приготування салату з моцарелою і руколою можна взяти будь-які додаткові інгредієнти. Сир і зелень прекрасно поєднуються і з морепродуктами, і з фруктами, і навіть з м'ясом. У мене в будинку було трохи грибочків, тому вирішила додати їх. До речі, не обов'язково, щоб це були лисички.
- Базилік - 2-3 штук
- Моцарелла - 250 грам
- Лісіцкі - 200 грам
- Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
- Помідори - 1-2 штук
- Оливкова олія - 50 грам
- Руколою - 70 грам
- Спеції - За смаком
- Чебрець - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
Підготуйте інгредієнти.
Лисички промийте у воді, щоб не залишилося землі і піску, ображати кінчики. Рекомендую під час мийки грибів не тримати їх довго у воді, так як вони швидко вбирають воду. Це потрібно для того, щоб гриби під час смаження не дали багато соку.
Добре розігрійте велику сковороду з оливковою олією, закиньте тонко нарізаний часник, потім лисички в один шар і листочки чебрецю. Потім ретельно обсмажте, щоб грибочки стали золотистими. Приправити сіллю і poperčite.
Моцарелу і помідори наріжте кружальцями і викладіть на тарілку по черзі.
На тарілку з моцарелою і помідорами викладіть рукколу, гарячі лисички і базилік, збризніть оливковим маслом і бальзамічним оцтом.
Наш салат з моцарелою і руколою готовий. Смачного!
Наш салат з моцарелою і руколою готовий. Смачного!