Салат з руколою і креветками
(покроковий рецепт з фото)
Влітку хочеться вживати виключно легку і корисну їжу. Саме такими якостями володіє салат з руколою і креветками. Ще однією перевагою даного блюда є швидкість приготування.
Перед вами - простий рецепт приготування салату з руколою і креветками. Заздалегідь размораживаем креветки, щоб заощадити час. До речі, креветки можна не тільки обсмажувати, але і відварити до готовності класичним способом. Салат виходить теплим, що надає йому особливого шарму!
- Рукола - 60 грам
- Базилік фіолетовий - 10 штук (листя)
- Креветки королівські - 150 грам
- Сир фета - 100 грам
- Яблуко - 1/2 штуки
- Лимон - 1/2 штуки
- Масло оливкове - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Розігріваємо в сковороді олію, кидаємо розморожені креветки. Солимо і обсмажуємо по кілька хвилин з кожного боку.
Сир фета нарізаємо кубиками. Яблука ріжемо таким же чином. Зелень промиваємо.
Складаємо обсмажені очищені креветки з салатницю. Додаємо фету, rukkolu, яблуко. Додаємо сік половини лимона і додаємо трохи оливкової олії. Перемішуємо.
Смачного!