Салат з руколою та чері
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт приготування традиційного італійського салату - з руколою та чері. Цей салат відображає кольори прапора Італії - зелений, червоний і білий і є мало не національним надбанням.
Італійці, як ніхто, знають, як приготувати салат з руколою та чері, адже він є одним з найпопулярніших італійських страв після піци. Готується він просто, але все ж деякі секрети тут є. По перше, в якості заправки італійці радять використовувати тільки якісну оливкову олію, а по-друге, для салату можна брати тільки найсвіжіші листя руколи.
- Рукола - 80 грам
- Помідори черрі - 3-4 штук
- Сухарі - 100 грам
- Кунжут - 0, 5 Ст. Ложки
- Оливкова олія Extra Virgin - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Рукколу промийте під проточною водою і обсушити за допомогою паперових рушників. Сухарі приготуйте самостійно, обсушивши кубики хліба в духовці або мікрохвильовій печі.
На плоску тарілку викладіть рукколу. Зверху покладіть сухарі.
Помідори черрі розрізати на 4 частини і покладіть на салат. Збризніть салат оливковою олією і лимонним соком, посипте кунжутом. Смачного!