Рецепт Молода картопля по-португальськи в гірчичною заправці фото

Молода картопля по-португальськи в гірчичною заправці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Молода картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Літні
Гарячі страви, Гарніри, По-селянськи

Хочу запропонувати вам цікавий варіант приготування пікантного картоплі з гірчицею, який не залишить вас байдужими. Це дуже просто і смачно! Запрошую до столу.

Свіжу зелень можна додати в гірчичний соус або ж прикрасити картопля після приготування. Блюдо дуже ефектне при подачі, його по достоїнству оцінять і на святковому столі. Як приготувати молоду картоплю по-португальськи в гірчичною заправці дивіться в покроковому рецепті.

  • Картопля - 700-800 грам (молодий, краще брати великий)
  • Сир твердий - 50 грам
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Перець мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Зелень свіжа - За смаком
молода картопля по-португальськи в гірчичною заправці - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картопля заздалегідь відварити в підсоленій воді.
молода картопля по-португальськи в гірчичною заправці - фото крок 2
Поки вариться картопля, підготуйте соус. Ретельно збийте виделкою рослинне масло і гірчицю. Додайте сіль і перець за смаком.
молода картопля по-португальськи в гірчичною заправці - фото крок 3
Сир натріть на крупній тертці.
молода картопля по-португальськи в гірчичною заправці - фото крок 4
Гарячий варену картоплю придавите товкачем.
молода картопля по-португальськи в гірчичною заправці - фото крок 5
Перекладіть картоплю на деко і полийте соусом. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Потім посипати сиром і потримайте в духовці ще 5 хвилин.
молода картопля по-португальськи в гірчичною заправці - фото крок 6
Картопля готовий. Посипте свіжою зеленню і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти