Рецепт Курка по-португальськи фото

Курка по-португальськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Португальська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Романтична вечеря
Гарячі страви

Чим відрізняється рецепт курки по-португальськи від десятків інших способів приготування курки? Звичайно ж, використанням портвейну - традиційного португальського напою! готуємо.

Португальська кухня відома, в першу чергу, широким застосуванням портвейну в гастрономічних цілях. Зокрема, курка по-португальськи обов'язково подається разом з соусом, приготованим з додаванням портвейну. Смакове поєднання виходить дуже незвичайне, спробуйте, вам напевно сподобається. Мій рецепт курки по-португальськи допоможе вам розібратися в приготуванні.

  • Куряче філе - 400 грам
  • Гриби - 100 грам
  • Portveyn - 100 мілілітрів
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
курка по-португальськи - фото крок 1
Шматок курячого філе запанірувати в борошні.
курка по-португальськи - фото крок 2
Обсмажити в сковороді на оливковій олії по 3 хвилини з кожного боку.
курка по-португальськи - фото крок 3
Витягуємо курку з сковороди. В останньому жиру швидко обсмажуємо дрібно нарізану цибулю, потім додаємо нарізані гриби і смажимо ще пару хвилин.
курка по-португальськи - фото крок 4
Додаємо портвейн і готуємо соус до утворення потрібної консистенції (приблизно 15-20 хвилин).
курка по-португальськи - фото крок 5
Подаємо обсмажений шматок курячого філе з грибним соусом і гарніром. Курка по-португальськи готова!

Схожі рецепти