Свинина по-португальськи
(покроковий рецепт з фото)
Давайте сьогодні привнесемо трохи пікантності і смаку в нашу рутинне життя і приготуємо воістину яскраве і сонячне блюдо, яке відноситься до традиційної португальської кухні.
Я думаю, що навіть та людина, який ніколи не був в Португалії, повинен добре уявляти наскільки ця країна яскрава, сонячна і колоритна. Але мало хто знає про те, що в їжу жителі цієї країни звикли вживати дуже просту в приготуванні, але ситну і смачну їжу, і сьогодні я розповім вам, як приготувати свинину по-португальськи - гостре, соковите і ароматне блюдо. Воно дійсно дуже легко готується, і хоча самі португальці вважають його цілком буденним, для нашої людини таке блюдо - це справжній вибух емоцій і неймовірних смакових відчуттів. Це обумовлено деякими особливостями традиційної португальської кухні: по перше, в Португалії мало яке м'ясне блюдо готується без вина, і тут ми теж будемо його використовувати, по-друге, обов'язковим є використання ароматних трав, адже саме вони задають тон всьому блюду, Ну і, звичайно ж, не забуваємо крупно нарізати овочі, так уже заведено в цій країні. І якщо ви хочете здивувати рідних чи друзів своїми кулінарними здібностями і приготувати їм щось незвичайне, то цей простий рецепт свинини по-португальськи то, що вам потрібно.
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 6 штук (невеликих)
- Часник - 6-7 зубчиків
- Перець чилі гострий - 1 штука
- Вино біле сухе - 300 мілілітрів
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Гвоздика - 6 штук
- Шавлія мелений - 1/4 чайних ложки
- Розмарин мелений - 1/4 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Петрушка свіжа - 50 грам
- Сіль - За смаком